Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΚοινωνίαΣκοτώθηκε στην Ιταλία ο γνωστός TikToker «Τζάνε»: Έπεσε από μπαλκόνι χωρίς κάγκελα...

Σκοτώθηκε στην Ιταλία ο γνωστός TikToker «Τζάνε»: Έπεσε από μπαλκόνι χωρίς κάγκελα – Η ανάρτηση του Κοψιάλη

Θρήνος για τον νεαρό παραγωγό περιεχομένου – Ήταν σε ταξίδι με φίλους του

Νεκρός έπεσε ο νεαρός TikToker «Tzane», στη διάρκεια ταξιδιού με φίλους του στην Ιταλία.

Συγκεκριμένα, ο γνωστός παραγωγός περιεχόμενου βρίσκονταν σε περιοχή της Ιταλίας με άλλους TikToker όπως ο «Dream Greek» και ο Χρήστος Κόγιας. Η παρέα ήταν στο χωριό Roghudi Vecchio, όπου ταξίδεψαν για να γυρίσουν βίντεο και να κάνουν διακοπές.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο «Tzane» βρήκε τραγικό θάνατο πέφτοντας από ένα μπαλκόνι, το οποίο δεν είχε κάγκελα.

Την είδηση του θανάτου του «Tzane» επιβεβαίωσε με σχετικό του στόρι ο Χρήστος Κόγιας ο οποίος ήταν μαζί του στην Ιταλία. «Δυστυχώς, ο Τζάνε δεν είναι μαζί μας πλέον. Έφυγε από κοντά μας χθες το απόγευμα στο ταξίδι που έχουμε κάνει στην Ιταλία. Προσευχηθείτε μαζί μας για την ψυχούλα του να αναπαυθεί εν ειρήνη» έγραψε.

kogias

Λίγο αργότερα, σχετική ανάρτηση έκανε και ο Αλέξανδρος Κοψιάλης γράφοντας: «Δεν είναι τρολλ ή κάποιου είδους φάρσα. Ο Κόγιας πιθανότατα πάνω στη σύγχυσή του, το έχει αποτυπώσει με τέτοιο τρόπο που μοιάζει με πλάκα, αλλά δυστυχώς δεν είναι πλάκα!».

kopsialis


Ο «Τζάνε» ήταν από τους πιο γνωστούς Fitness Influencers στο ελληνικό TikTok και μεταξύ άλλων παρήγαγε και χιουμοριστικό περιεχόμενο. Τους τελευταίους μήνες είχε ξεκινήσει επιχείρηση με τον «Dream Greek».
protothema.gr

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
spot_img
spot_img
spot_img

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ