Δευτέρα, 26 Φεβρουαρίου, 2024
ΑρχικήΚοινωνίαΑπίστευτο: Διανομέας παρέδωσε την πίτσα και φεύγοντας αφόδευσε στο ασανσέρ της πολυκατοικίας

Απίστευτο: Διανομέας παρέδωσε την πίτσα και φεύγοντας αφόδευσε στο ασανσέρ της πολυκατοικίας

Αντιμέτωποι με ένα πρωτοφανές περιστατικό ήρθαν αντιμέτωποι ένοικοι πολυκατοικίας οι οποίοι καταγγέλλουν ότι διανομέας φαγητού άφησε ακαθαρσίες στο ασανσέρ της πολυκατοικίας στην οποία έκανε την παράδοση της παραγγελίας.

Σύμφωνα με το Mega, όλα συνέβησαν στις 12 Ιανουαρίου όταν κατά τη διάρκεια πάρτι γενεθλίων ο διανομέας, όπως καταγράφηκε σε κάμερα ασφαλείας, παραδίδει τις πίτσες και έπειτα μπήκε στο ασανσέρ για να φύγει. Όπως αποκαλύφθηκε γέμισε το ασανσέρ με ακαθαρσίες.

Μάλιστα, έπειτα ανέβηκε από τις σκάλες και άρχισε να ουρεί στα σκαλοπάτια. Σύμφωνα με όσα καταγγέλλονται ήρθε πρόσωπο με πρόσωπο με άτομα που πήγαιναν εκείνη την ώρα στο πάρτι και αντίκρισαν τις αποκρουστικές εικόνες μέσα στο ασανσέρ.

«Και μετά μόλις έφυγε ο διανομέας για κακή του τύχη ήρθαν κάτι καλεσμένοι και με το που βγαίνει ο διανομέας μπαίνουν κατευθείαν οι φίλοι του γιου μου και ανοίγουν το ασανσέρ και πάθανε σοκ. Είχε αφοδεύσει μέσα στο ασανσέρ. Δεν έκανε μόνο αυτό, έπιασε και «μάρκαρε», λέρωσε το ασανσέρ μέσα. Μετά έπιασε τους τοίχους και λέρωσε όλους τους τοίχους με ακαθαρσίες».

Δείτε το βίντεο στο ethnos.gr

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
spot_img
spot_img
spot_img

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ