Πέμπτη, 22 Φεβρουαρίου, 2024
ΑρχικήΚοινωνίαΠέθανε ξαφνικά ο τέως δήμαρχος Ζωγράφου

Πέθανε ξαφνικά ο τέως δήμαρχος Ζωγράφου

Σοκ έχει προκαλέσει στην κοινωνία του Ζωγράφου, αλλά και γενικότερα στην Τοπική Αυτοδιοίκηση, η είδηση θανάτου του μέχρι και πριν από 10 ημέρες δημάρχου της πόλης. Ο Βασίλης Θώδας έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 56 ετών, ενώ είχε εισαχθεί στο νοσοκομείο για να κάνει στεφανιογράφημα.

Γεννήθηκε στου Ζωγράφου το 1968 και είχε σπουδάσει Διοίκηση Επιχειρήσεων. Ασχολήθηκε από νωρίς με τα κοινά και το 2006 εξελέγη για πρώτη φορά δημοτικός σύμβουλος. Εργάστηκε σε διάφορες θέσεις προϊσταμένου στη Βουλή, μεταξύ των οποίων αυτής της Διεύθυνσης Διαρκών Επιτροπών. Διετέλεσε δήμαρχος Ζωγράφου την τετραετία 2019-2023.

Συγκλονισμένοι είναι οι συγγενείς και οι φίλοι του. Εκ των στενών συνεργατών του στη δημοτική Αρχή και εκ των αντιδημάρχων του, ο Δήμος Μπουλούκος, τόνισε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ: «Ήταν σπουδαίος άνθρωπος και πολύ φιλικός με τους συνεργάτες του. Είχε καρδιά μικρού παιδιού, δεν κρατούσε κακία σε κανέναν. Είχε μεγάλη έγνοια για την πόλη, εργάστηκε σκληρά ως δήμαρχος, όμως δυστυχώς το κλίμα έχει γίνει εδώ πολύ τοξικό».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
spot_img
spot_img
spot_img

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ