Πέθανε ο Αίας Μανθοπούλος

3701

Θλίψη στον καλλιτεχνικό χώρο με την είδηση της απώλειας του Αίαντα Μανθοπούλου.

Την τελευταία του πνοή σε ηλικία 60 ετών, άφησε ο γνωστός ηθοποιός Αίας Μανθόπουλος, μόλις τέσσερις ημέρες από την εισαγωγή του σε μονάδα εντατικής θεραπείας από ισχαιμικό επεισόδιο.

Την περασμένη Δευτέρα 9 Οκτωβρίου 2023, ο ηθοποιός βρισκόταν στο σπίτι του στην Παιανία και άρχισε να μην αισθάνεται καλά, με αποτέλεσμα οι δικοί του άνθρωποι να τον μεταφέρουν άμεσα στο νοσοκομείο.

Αίας Μανθόπουλος: Εισήχθη με απόφραξη καρωτίδων και υπεβλήθη σε χειρουργική επέμβαση

Στο νοσοκομείο υπεβλήθη σε χειρουργική επέμβαση καθώς διεγνώσθη με μερική απόφραξη καρωτίδων του. Παρότι έδωσε σκληρή μάχη τελικά δεν κατάφερε να μείνει στη ζωή.

Ήταν ανιψιός της Ειρήνης Παππά, ήταν γιος της αδελφής της. Είχε σπουδάσει Οικονομικά στην Αθήνα αλλά ήταν απόφοιτος και της σχολής του Θεάτρου Τέχνης. Τα τελευταία χρόνια είχε αποφασίσει να αποσυρθεί από την τηλεόραση και είχε ασχοληθεί με τον χώρο του τουρισμού.

Συμμετείχε σε πολλές τηλεοπτικές σειρές. Μεταξύ αυτών και στους «Δυο Ξένους», αλησμόνητος ο ρόλος του στην τηλεοπτική σειρά «Κωνσταντίνου και Ελένης» όπου υποδύθηκε τον γιατρό που ανακάλυψε το «τακαμούρι». Η τελευταία του τηλεοπτική δουλειά ήταν το «Κόκκινο Ποτάμι» του Μανούσου Μανουσάκη.

workenter.gr