Όλοι μπορούμε να βοηθήσουμε το μικρό αγγελούδι: Η ενός έτους Ζωίτσα παλεύει με τη λευχαιμία & χρειάζεται τη βοήθειά μας

147

Η μικρή Ζωή θέλει να νικήσει τη λευχαιμία κι εμείς μπορούμε να τη βοηθήσουμε

Έκκληση για οικονομική ενίσχυση απευθύνει ο Οργανισμός Παιδική Χαρά για την μικρή Ζωίτσα που πάσχει από λευχαιμία και αν και ούτε ενός έτους δίνει την μεγαλύτερη μάχη της ζωής της.

Τον περασμένο Φεβρουάριο, όταν ήταν μόλις τεσσάρων μηνών, ένας πυρετός που επέμενε, οδήγησε τη μικρή Ζωή στον παιδίατρο. Εκεί ενημερώθηκαν και για την ασθένεια της μικρής, βρεφική λευχαιμία ,η οποία ανήκει δυστυχώς στις ομάδες υψηλού κινδύνου.

Χάθηκε η γη κάτω από τα πόδια τους … Το νοσοκομείο έγινε κυριολεκτικά το σπίτι τους αφού βρίσκονται πλέον συνέχεια στο νοσοκομείο για θεραπείες και συνεχή παρακολούθηση. Όλοι αυτοί οι μήνες ήταν αρκετά δύσκολοι …

Δυστυχώς η Ζωίτσα αντί να καλυτερεύει υποτροπίασε στους 4 μήνες και μετά από δύο μήνες ανέπτυξε παράλληλα και μια πιο επιθετική μορφή λευχαιμίας, τη μυελογενή. Από τότε δεν την έχει πιάσει κάποια θεραπεία για να μπορέσει η μικρή μας να καθαρίσει από τον καρκίνο και προχωρήσει στη σωτήρια μεταμόσχευση.

ΠΩΣ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ

Όποιος μπορεί και θέλει να βοηθήσει μπορεί να χρησιμοποιήσει τον παρακάτω λογαριασμό που ανοίχτηκε για αυτόν τον σκοπό :

ALPHA BANK

IBAN : GR9401407010701002002029468

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ : ΠΑΙΔΙΚΗ ΧΑΡΑ

Όταν κάνετε την κατάθεση θα γράψετε ως αιτιολογία τη λέξη ΔΩΡΕΑ ΑΠΟ + ΤΟ ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ ΣΑΣ

Με βάση τη νέα νομοθεσία , το καταθετήριο σας αποτελεί και την απόδειξη της δωρεάς σας και είναι αυτό που χρειάζεται για να δηλώσετε την δωρεά σας στην εφορία με την εκκαθαριστική σας δήλωση , γι’ αυτό απαιτείται να υπάρχει το όνομα σας στην αιτιολογία κατάθεσης

PayPal

Για κατάθεση από εξωτερικό:

IBAN : GR9401407010701002002029468

BENEFICIAR : CHILD ́ S HAPPINESS

BIC : CRBAGRAA

BRAND’S NAME : 701

ADDRESS : Egnatias 2, 54626, Thessaloniki

REFERENCE : Donation by + your full name

https://www.enimerotiko.gr/