“Μαμά, σκότωσα τον Ανέστη”: Ο ναύτης που σόκαρε το Πανελλήνιο, εξομολογείται 48 χρόνια μετά την άγρια δολοφονία

4216

Τριάντα τρία χρόνια μετά την αποφυλάκισή του, ο Χρήστος Ρούσσος μίλησε στη κάμερα του Mega για την δολοφονία του συντρόφου του που διέπραξε πριν από 48 χρόνια, τις φυλακές στην Κέρκυρα, τον κανιβαλισμό από τις εφημερίδες, επειδή ήταν ομοφυλόφιλοι και την στιγμή που αποκάλυψε στη μητέρα του την πράξη του.

Χρήστος Ρούσσος: Η εξομολόγηση 48 χρόνια μετά την άγρια δολοφονία

«Μ’ αρέσει να ζω ήρεμα, ήσυχα, ασχολούμαι με το γράψιμο, βγαίνω ελάχιστα», είπε για τη ζωή ο Χρήστος Ρούσσος μιλώντας στο Mega. Στη συνέχεια πρόσθεσε: «Μπορώ να πω ότι είμαι ευτυχισμένος, είμαι με ένα εξαιρετικό παιδί. Είναι πολύ όμορφο να ‘χεις έναν σύντροφο και να ξέρεις ότι κάποιος σε περιμένει στο σπίτι».

Ο Χρήστος Ρούσσος εξήγησε τους λόγους για τους οποίους ξεκίνησε να γράφει, ενώ αναφέρθηκε και στην ταινία που γυρίστηκε για τον ίδιο με τίτλο «Άγγελος», που όπως είπε τον προσέβαλε.

«Ξεκίνησα να γράφω λόγω της ταινίας που γυρίστηκε για μένα, η ταινία «Άγγελος», αισθάνθηκα ότι προσβάλλομαι, μέσα από την ταινία είχε κάποιες ανακρίβειες που είναι πολύ σοβαρές, πολύ προσβλητικές για μένα. Λέω πρέπει να απαντήσω εγώ, πρέπει να πω εγώ πώς ήταν τα πράγματα», ενώ στη συνέχεια άρχισε να αφηγείται πώς πραγματικά έγινε η δολοφονία.

Διαβάστε τη συνέχεια του άρθρου στο enimerotiko.gr