Σάββατο, 25 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΚοινωνίαΠέθανε η Λιζέτα Νικολάου

Πέθανε η Λιζέτα Νικολάου

Πέθανε η τραγουδίστρια, Λιζέτα Νικολάου.  Ήταν 72 ετών. Τις τελευταίες ημέρες ήταν διασωληνωμένη στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας ιδιωτικού θεραπευτηρίου του Πειραιά, ύστερα από πτώση που είχε από σκάλα μέσα σε καφετέρια.

«Πόσο κρίμα Πόσο κρίμα. Καλό ταξίδι Λιζετάκι μου, όπως σου έλεγα πάντα» έγραψε η Ελένη Δήμου στον λογαριασμό της στο instagram.

Η Λιζέτα Νικολάου άρχισε την καριέρα της από την Θεσσαλονίκη. Συνεργάστηκε με τον Στράτο Διονυσίου και βρέθηκε στην Αθήνα για να συνεργαστεί με τον κορυφαίο, Γιάννη Μαρκόπουλο.

Άφησε το δικό της στίγμα στο ελληνικό τραγούδι. Μάλιστα, μια από τις μεγαλύτερες επιτυχίες της είναι το τραγούδι “Της Γερακίνας Γιος”. 

Ενδεικτική δισκογραφία της Λιζέτας Νικολάου

  • Σκοπευτήριο, 1975
  • Αφιέρωμα, 1975
  • Το Χαμόγελο Της Λιζέττας, 1977
  • Σ’ Αγάπησα, Μ’ Αγάπησες, 1980
  • Βενετιά Και Φανάρι, 1982
  • Ποντιακά Τραγούδια Με Τη Λιζέττα Νικολάου, 1985
  • Τα Κέφια Της Λιζέττας, 1985
  • Έτσι Χάνονται Οι Αγάπες, 1986
  • Θέλω Ν’ Αντισταθώ, 1989
  • Νυχτερινοί Έρωτες, 1990
  • Τέρεν Μάνα Πως Χορεύω, 1992
  • Τα Τραγούδια Του Πατέρα μου, 1995
  • Ποντιακή Ραψωδία, 1997

Η Λιζέτα Νικολάου ήταν παντρεμένη με τον Γιώργο Λιάνη και μαζί, απέκτησαν έναν γιο.

«Με τον Γιώργο Λιάνη παντρευτήκαμε το 1978, ένα χρόνο μετά γεννήθηκε ο γιος μου και μετά χωρίσαμε, όχι από δική μου θέληση. Εγώ είμαι της οικογένειας. Ο χωρισμός μου κόστισε πάρα πολύ, ντρεπόμουν να λέω ότι είμαι χωρισμένη», είπε σε συνέντευξή της παλαιότερα η τραγουδίστρια.

«Ο γάμος μου με τον Γιώργο Λιάνη με έβλαψε. Ο Γιώργος είναι ένας άνθρωπος που φοβόταν να υποστηρίξει την πρώην γυναίκα του και την πλήρωσα εγώ. Στην πολιτική δεν ήμασταν μαζί, οπότε τα πράγματα εκεί ήταν ακόμα χειρότερα. Δεν ήθελα να κάνω άλλο παιδί, οπότε δεν ξαναπαντρεύτηκα. Ζούσα όμως σαν παντρεμένη, με μία σχέση», είχε περιγράψει η Λιζέτα Νικολάου.

enikos.gr

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
spot_img
spot_img
spot_img

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ