Πανελλαδικές: Η υποψήφια που είχε ζητήσει να μην γίνονται πάρτι πέρασε στη Νομική – «Παρτάρετε ελεύθερα»

1428

Η μητέρα της Χάιντι ευχαρίστησε όλους τους γείτονες για τις ευχές τους και τους άφησε ένα κέρασμα απέναντι από το ασανσέρ – Το κορίτσι έμενε στον 6 όροφο και το μήνυμά της είχε γίνει viral 

«Έσκισε» στις πανελλαδικές εξετάσεις η Χάιντι, η μαθήτρια που έμενε στον 6ο όροφο πολυκατοικίας και είχε παρακαλέσει τους γείτονες, με σημείωμα στο ασανσέρ, να μην κάνουν πάρτι στην ταράτσα από 1-12 Ιουνίου.

Την επιτυχία της Χάιντι στη Νομική Αθηνών δημοσιοποίησε η μητέρα της, Μαριλένα, η οποία, επίσης με σημείωμα στο ασανσέρ, ευχαρίστησε τους γείτονες και τους ενημέρωσε ότι «οι φοβερές ευχές σας έπιασαν τόπο».

«Η Χάιντι όντως “έσκισε” και με 19.250 μόρια περνά στη Νομική Αθήνας!» έγραψε η μητέρα της, που μάλιστα παρότρυνε τους γείτονες: «Παρτάρετε ελεύθερα!»

Η μητέρα της κοπέλας άφησε μάλιστα και ένα μικρό κέρασμα απέναντι από το ασανσέρ στην είσοδο, τόσο για τα ευχαριστώ, όσο και για την επιτυχία, όπως φαίνεται από φωτογραφίες που δημοσίευσε χρήστης στο Twitter.

«Δίνω Πανελλήνιες και τα πάντα ακούγονται πολύ δυνατά στο σπίτι μου»

Το μήνυμα της Χάιντι είχει γίνει viral κυρίως λόγω των απαντήσεων που πήρε η κοπέλα.

Όπως φαίνεται από τη φωτογραφία που είχε αναρτηθεί στα social media η υποψήφια των πανελλαδικών παρακάλεσε να μην γίνει πάρτι στην ταράτσα «γιατί δίνω Πανελλήνιες και τα πάντα ακούγονται πολύ δυνατά στο σπίτι μου».

«Καλή επιτυχία», «να τους πάρεις τα σώβρακα», «να σκίσεις», «θα σκίσεις και θα παρτάρεις εσύ το καλοκαίρι» ήταν μερικές από τις συγκινητικές απαντήσεις των ενοίκων της πολυκατοικίας.