Σάββατο, 13 Ιουλίου, 2024
ΑρχικήΚοινωνίαΣυγκινεί ο μικρός Παναγιώτης-Ραφαήλ: Είπε ποίημα στο σχολείο του, «ένιωθε ότι τον...

Συγκινεί ο μικρός Παναγιώτης-Ραφαήλ: Είπε ποίημα στο σχολείο του, «ένιωθε ότι τον αγαπούν και τον αποδέχονται»

Όλο το πανελλήνιο έχει συγκινήσει ο μικρός Παναγιώτης-Ραφαήλ, του οποίου η περιπέτεια με την υγεία τον έχει ταλαιπωρήσει πολύ.

Μάλιστα όλοι οι Έλληνες συνέβαλλαν προκειμένου ο μικρός να υποβληθεί σε μια πολύ σοβαρή επέμβαση στο εξωτερικό.

Ο Παναγιώτης-Ραφαήλ, αν και φοίτησε με κατ’ οίκον διδασκαλία, κατάφερε με την βοήθεια της δασκάλας του να πει ποίημα στο σχολείο και μάλιστα τη νέα χρονιά θα είναι κανονικά στην σχολική αίθουσα.

Πλέον είναι πολύ καλύτερα και μάλιστα, όπως αναφέρουν συχνά οι γονείς του σε αναρτήσεις στην σελίδα του μικρού στο Facebook, περπατάει με την βοήθεια του «οχήματός» του, όπως το αποκαλεί.

Σε μια νεότερη ανάρτηση οι γονείς του αναφέρουν πως ο Παναγιώτης-Ραφαήλ είπε και ποίημα στο σχολείο και ένιωσε πολύ χαρούμενος μαζί με τα άλλα παιδιά.

«Φέτος ο Παναγιώτης φοίτησε με κατ’ οίκον διδασκαλία και είχε την τύχη να τον αναλάβει μια υπέροχη νηπιαγωγός. Η κα Μαρία μας, όχι μόνο τον αγάπησε αλλά τον συμπεριέλαβε στην τάξη και ας μην ήταν παρών στη σχολική αίθουσα. Προετοίμαζε το κλίμα με αποτέλεσμα οι συμμαθητές του να τον αγκαλιάσουν από την πρώτη στιγμή που τον γνώρισαν και ο ίδιος έλαβε πολλή αγάπη και ευτυχία. Είμαστε απίστευτα ευγνώμονες στη νηπιαγωγό μας κα Μαρία και στην προϊσταμένη του νηπιαγωγείου κα Σοφία. Η φωτογραφία είναι από τη καλοκαιρινή γιορτή του σχολείου, όπου ο μικρός μας είπε το ποίημα του με πολλή χαρά γιατί ένιωθε ότι τον αγαπούν και τον αποδέχονται. Η συμπερίληψη και το αίσθημα του ανήκειν είναι πολύ σημαντικά για την ψυχική υγεία όλων των παιδιών. Ανυπομονούμε για την καινούρια χρονιά που θα βρει επιτέλους τον Παναγιώτη μας στη σχολική αίθουσα! Καλό καλοκαίρι σε όλους!».

Η ανάρτηση για τον Παναγιώτη-Ραφαήλ

https://www.enimerotiko.gr/

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
spot_img
spot_img
spot_img

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ