Με προσπερνάνε και μου κλείνουν τη πόρτα του λεωφορείου στη μούρη: Η μετακίνηση Γολγοθάς της τυφλής Άννας

Viral έγινε την προηγούμενη εβδομάδα το βίντεο με τον οδηγό ταξί που κατήγγειλε στο TikTok τους συνάδελφους του επειδή κανείς δεν προθυμοποιούταν να μεταφέρει μία τυφλή κοπέλα που περίμενε μία ώρα για ταξί.

Με αφορμή το ξέσπασμα του οδηγού μια τυφλή κοπέλα τον συνεχάρη και κατέθεσε την δικιά της μαρτυρία για τον γολγοθά που περνάει με την μετακίνηση ειδικά με τα λεωφορεία.

Τυφλή TikToker συγκλονίζει: «Τα λεωφορεία μου κλείνουν την πόρτα στη μούρη»

Η Tik Toker, Άννα Μπαλάν ανέφερε τα εξής:

«Φίλε μου πραγματικά μπράβο σου γι’ αυτό που έκανες και τη νοοτροπία που έχεις. Αυτό που λες ισχύει γενικότερα. Υπάρχουν φορές που δεν μπορώ να βρω ταξί για αρκετή ώρα ή και καθόλου, λόγω της ύπαρξης του σκύλου» ανέφερε σε βίντεό της και πρόσθεσε: «Από τη μια καταλαβαίνω ότι το αυτοκίνητο είναι το επαγγελματικό εργαλείο του οδηγού και θέλει να το έχει καθαρό και ευπαρουσίαστο. Από την άλλη μερικές τρίχες στο πατάκι του συνοδηγού όπου κάθεται ο σκύλος οδηγός δεν νομίζω ότι θα πειράξουν».

Η Άννα Μπαλάν στη συνέχεια μίλησε για την αδιαφορία των οδηγών λεωφορείων: «Ακόμα χειρότερο είναι αυτό που συμβαίνει με τα λεωφορεία. Δεν είναι σπάνιο φαινόμενο να με βλέπει το λεωφορείο στη στάση και να με προσπερνάει ενώ έχω σηκώσει το χέρι μου. Ακόμα και να μου κλείνει την πόρτα στη μούρη όταν πάω να ανέβω με τον σκύλο μου και μπορεί να χτυπήσει και εμένα και τον σκύλο μου. Όσο πιο γρήγορα ενσωματώσουμε τα άτομα με αναπηρία στην κοινωνία μας, τόσο πιο γρήγορα θα λυθούν αυτά τα προβλήματα» κατέληξε η τυφλή TikToker.

@anna__balan Η άποψη μου για το συμβάν με το ταξί #τυφλος #τυφλότητα #ταξι #ταξιτζης #σκυλος #guidedog #greektiktok #fy #foryou #αμεα ♬ Chillest in the Room

enimerotiko.gr

Σχετικά Άρθρα

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ