Τρίτη, 18 Ιουνίου, 2024
ΑρχικήΚοινωνία«Μακάρι να είχα σκίσει αυτό το λαχείο»: Το τραγικό φινάλε του «πιο...

«Μακάρι να είχα σκίσει αυτό το λαχείο»: Το τραγικό φινάλε του «πιο τυχερού ανθρώπου της Καρδίτσας» που κέρδισε 2 εκατ. ευρώ

Ένας νικητής λαχείου στην Καρδίτσα είχε χαρακτηριστεί ως ο πιο τυχερός άνθρωπος της πόλης, η ζωή, ωστόσο, είχε άλλη άποψη για εκείνον.

Ο λόγος για τον Στέφανο Τσιλιμίγκα που η τύχη του χαμογέλασε το 2006 όταν κέρδισε τον πρώτο λαχνό του λαχείου και 2.000.000 ευρώ. Ωστόσο οκτώ χρόνια μετά τον περίμενε ένα τραγικό παιχνίδι της μοίρας.

Σχεδόν 1.200.000 ευρώ καθαρά, κέρδισε ο 32χρονος νικητής του λαχείου

Με τα χρήματα αυτά, κατάφερε να εκπληρώσει ένα παιδικό όνειρό του. Να κάνει δικό του ένα σπορ αυτοκίνητο. Ένα διθέσιο Honda . Γεγονός που του έφερε πληρότητα και ικανοποίηση, χωρίς να αναζητά άλλες καταναλωτικές συμπεριφορές ή να προκαλεί με τον βίο του.

Πρώτα από όλους φρόντισε εκείνον που αναγνώρισε ως «ευεργέτη» του κι ας ήταν απλά ο άνθρωπος που του είχε πουλήσει απλά το λαχείο. Φρόντισε να ενημερωθεί για την δυσχερή οικονομική κατάσταση στην οποία βρισκόταν ο πωλητής του λαχείου. Τον βοήθησε να αποπληρώσει τα σημαντικά χρέη του και να ξεκινήσει ένα νέο κεφάλαιο στη ζωή του.

Δεν ήταν από εκείνους τους νικητές που κρύβουν τα χρήματα. Αλλάζουν περιοχή και ρίχνουν μαύρη πέτρα πίσω τους. Ο Στέφανος Τσιλιμίγκας ήταν πάντοτε διαθέσιμος να βοηθήσει εκείνους που είχαν πραγματικές ανάγκες. Πρωτίστως την ίδια την μητέρα του, η οποία αντιμετώπιζε ένα ιδιαίτερα σοβαρό πρόβλημα υγείας, ενώ στήριξε με αυτά τα λεφτά την οικογένειά του.

Παρέμεινε στην Καρδίτσα, δίχως αλλάξει καν παρέες και συνέχισε να βρίσκεται με τους ανθρώπους που γνώριζε από μικρός. Ήταν αποφασισμένος ότι στα 32 του χρόνια (όταν και κέρδισε το λαχείο) δεν θα άλλαζε ούτε συνήθειες, ούτε χαρακτήρα, ούτε καν δουλειά! Αν και εκατομμυριούχος, συνήθιζε να πηγαίνει μαζί με τον πατέρα του στα χωράφια και στην καλλιέργεια βαμβακιού!Αυτό το σκηνικό διατηρήθηκε για 8 χρόνια.

Η τραγική κατάληξη του πιο τυχερού ανθρώπου στην Καρδίτσα

Ο πλέον 40χρονος είχε πάρει τον δρόμο της επιστροφής για το σπίτι του ξημερώματα Κυριακής. Μετά από νυχτερινή διασκέδαση. Στο μπλε σπορ Honda ήταν μόνος. Ενώ πίσω του ακολουθούσε ένα δεύτερο αυτοκίνητο με φίλους που είδαν το σκηνικό τρόπου που ξετυλίχθηκε μπροστά στα μάτια τους.

Περίπου 5 χιλιόμετρα έξω από το χωριό, έχασε τον έλεγχο του αμαξιού το οποίο κατέληξε σε αρδευτικό κανάλι. Με αποτέλεσμα ο Στέφανος να βρει τραγικό τέλος… Μέσα σε 8 χρόνια είχε γνωρίσει και τις δύο όψεις του νομίσματος που ονομάζεται τύχη. Είχε δει την ζωή του να αλλάζει από ένα καπρίτσιο της και να φεύγει από μέσα του μερικά χρόνια μετά, βυθίζοντας σε απόλυτη θλίψη όλους όσοι τον γνώριζαν.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
spot_img
spot_img
spot_img

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ