Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήΚοινωνίαΘρήνος: Νεκρός ο Στηβ Κακέτσης, αυτή είναι η αιτία θανάτου του

Θρήνος: Νεκρός ο Στηβ Κακέτσης, αυτή είναι η αιτία θανάτου του

Έφυγε πριν από λίγο από τη ζωή σε ηλικία 73 ετών ο Στηβ Κακέτσης. Ο γνωστός επιχειρηματίας ταλαιπωρούνταν τον τελευταίο καιρό από προβλήματα υγείας ενώ το τελευταίο διάστημα είχε υποστεί εγκεφαλικό επεισόδιο το οποίο και επιβάρυνε την κατάσταση της υγείας του.

Ο Στηβ Κακέτσης ήταν από τους πιο γνωστούς επιχειρηματίες όμως τα οικονομικά σκάνδαλα τον οδήγησαν σε οικονομική κατάρρευση. Ο Στηβ Κακέτσης έζησε μια πολυτάραχη ζωή, με τον ίδιο να αντιμετωπίζει προς το τέλος του και οικονομικές δυσκολίες, αφού αναγκάστηκε να οδηγηθεί στην πώληση περιουσιακών του στοιχείων.

Ο πρώην ιδιοκτήτης της θρυλικής Νεράιδας βρισκόταν σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση και, όπως ανέφεραν πηγές στην «Espressο» και το τελευταίο διάστημα βρισκόταν κλεισμένος στο σπίτι του

Ο Στηβ Κακέτσης υπήρξε επιχειρηματίας νυχτερινών μαγαζιών και εστίασης. Είχε παντρευτεί με την ηθοποιό Κατιάνα Μπαλανίκα, με την οποία έχει αποκτήσει και έναν γιό. Οι σχέσεις τους, αν και χωρισμένοι συνέχισαν να είναι καλές. Στα φώτα της δημοσιότητας είχε έρθει η σχέση του με την Άντζελα Δημητρίου. Μια θυελλώδη σχέση που απασχόλησε τα ΜΜΕ.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
spot_img
spot_img
spot_img

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ