Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΚοινωνίαΆρτα: «Λύγισε» ο πατέρας της μικρής Λυδίας στην κηδεία της - Δείτε...

Άρτα: «Λύγισε» ο πατέρας της μικρής Λυδίας στην κηδεία της – Δείτε βίντεο και φωτογραφίες

Δύο φορές κατέρρευσε ο 37χρονος – Στο πλευρό του η μητέρα του βρέφους – Με μπουμπουνιέρες και γλυκά η κηδεία

Σκηνές αρχαίας τραγωδίας εκτυλίχθηκαν το μεσημέρι του Σαββάτου στην Άρτα τόσο στον Ιερό Ναό Παμμεγίστων Ταξιαρχών όσο και στο παλαιό κοιμητήριο της πόλης όπου συγγενείς και φίλοι είπαν το τελευταίο «αντίο» στην 5,5 μηνών Λυδία η οποία βρήκε τραγικό θάνατο όταν ο 37χρονος πατέρας της την ξέχασε για ώρες μέσα στο αυτοκίνητό του.

Ο τραγικός πατέρας, ο οποίος αφέθηκε ελεύθερος μετά την απολογία του, δεν άντεξε τη συγκινησιακή φόρτιση και «λύγισε» δύο φορές κατά τη διάρκεια του αποχαιρετισμού του παιδιού του.

Η πρώτη ήταν όταν, έχοντας στο πλευρό την 27χρονη σύζυγό του και μητέρα της μικρής Λυδίας, έφτασε στον ιερό ναό και είδε το φέρετρο με το άψυχο κορμί του παιδιού του. Λίγη ώρα αργότερα σχεδόν έχασε τις αισθήσεις του και χρειάστηκε να τον μεταφέρουν εκτός της εκκλησίας για να συνέλθει.

Ήταν, δε, τόσο άσχημη η κάταστασή του που τελικά μεταφέρθηκε με αυτοκίνητο μέχρι το νεκροταφείο όπου ετάφη το αδικοχαμένο βρέφος.

Έξω από την εκκλησία δεν υπήρχαν στεφάνια, αλλά μια φωτογραφία με το βρέφος, χαμογελαστό, και οι μπομπονιέρες για το όνομα που του χάρισαν. Γύρω από τη φωτογραφία του αδικοχαμένου βρέφους τοποθετήθηκαν ροζ μπουμπουνιέρες ενώ στο πλάι υπήρχε ενα κόκκινο τριαντάφυλλο.

Δίπλα στο τραπέζι με τις μπομπονιέρες και τα γλυκά είχε τοποθετηθεί ένας σταυρός από λευκά λουλούδια από την οικογένεια του βρέφους ενώ αρκετοί ήταν και αυτοί που έστειλαν στεφάνια.

Δείτε τη συνέχεια του άρθρου στον παρακάτω σύνδεσμο:

https://www.protothema.gr/greece/article/1370608/arta-lugise-o-pateras-tis-mikris-ludias-stin-kideia-tis-deite-video-kai-fotografies/

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
spot_img
spot_img
spot_img

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ