Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήΚοινωνίαΕύβοια: Σπαρακτικά δάκρυα στην κηδεία 32χρονης οδηγού που κάηκε ζωντανή σε τροχαίο

Εύβοια: Σπαρακτικά δάκρυα στην κηδεία 32χρονης οδηγού που κάηκε ζωντανή σε τροχαίο

H τελευταία πράξη του δράματος παίχτηκε με την κηδεία της 32χρονης που σκοτώθηκε σε τροχαίο δυστύχημα στην Εύβοια. Αβάσταχτος ο πόνος για τους στενούς συγγενείς της…

Σόκαρε όλη την Εύβοια και όχι μόνο το φρικτό τροχαίο που σημειώθηκε στο 20ο χλμ Χαλκίδας – Αιδηψού, στη θέση «Πεθαμένος». Η κηδεία της 32χρονης Έλενας έγινε την Πέμπτη (11-05-2023) στο χωριό Πολιτικά του Δήμου Διρφύων – Μεσσαπίων όπου διέμενε εν ζωή με την οικογένεια της, παρουσία πλήθους κόσμου.

Το τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε νωρίς το μεσημέρι της Κυριακής (07-05-2023). Σύμφωνα με μαρτυρίες, το αυτοκίνητο, το οποίο κινούνταν στο 20ο χλμ Χαλκίδας – Αιδηψού και στο οποίο επέβαιναν τρία άτομα, εξετράπη της πορείας του, για άγνωστους λόγους που διερευνώνται μέχρι σήμερα, με συνέπεια να ανατραπεί, να φέρει τούμπες και να τυλιχθεί στις φλόγες.

Φρικτό ακαριαίο θάνατο βρήκε η 32χρονη Χαλκιδέα, ενώ οι δύο συνεπιβάτες της πρόλαβαν να απεγκλωβιστούν από το φλεγόμενο όχημα με την βοήθεια των πυροσβεστών. Μεταφέρθηκαν με σοβαρά εγκαύματα και χτυπήματα σε νοσοκομείο των Αθηνών όπου δίνουν μάχη, όλες αυτές τις μέρες, για να κρατηθούν στη ζωή.

Πηγή: eviazoom.gr

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
spot_img
spot_img
spot_img

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ