Home Κοινωνία Άρτα: Συναντήθηκαν στο νοσοκομείο οι γονείς του βρέφους που πέθανε μέσα στο...

Άρτα: Συναντήθηκαν στο νοσοκομείο οι γονείς του βρέφους που πέθανε μέσα στο αυτοκίνητο

0

Μια ολιγόλεπτη συνάντηση είχαν οι γονείς του 5,5 μηνών βρέφους από την Άρτα,  το οποίο ο πατέρας του ξέχασε για ώρες στο αμάξι με αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή του.  Τόσο η μητέρα όσο και ο πατέρας του μωρού νοσηλεύονται σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση.

Χθες βράδυ η 27χρονη μητέρα, προαυλίστηκε  για πρώτη φορά στο νοσοκομείο μαζί με τους συγγενείς της και ζήτησε να δει τον σύζυγό της, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Δονάτου Παππά από το artinos.gr.

Το ζευγάρι, τελικά, όπως μετέδωσε ο τηλεοπτικός σταθμός Alpha,  συναντήθηκε νωρίς το πρωί της Πέμπτης, έπειτα από ειδική άδεια που χορηγήθηκε στον 37χρονο πατέρα. Η συνάντηση διήρκησε περίπου 15 λεπτά, με τους δύο γονείς να δακρύζουν και να αγκαλιάζονται. 

Πνευμονικό οίδημα η αιτία θανάτου

Στην ιατροδικαστική έκθεση αναφέρεται ως αιτία θανάτου η συσσώρευση υγρών στον πνεύμονα που προκάλεσαν πνευμονικό οίδημα στο 5,5 μηνών βρέφος.

Κατά την νεκροψία-νεκροτομή που διενεργήθηκε στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ιωαννίνων, το βρέφος υπέστη αίσθημα ασφυξίας εφίδρωση, συριγμό στους πνεύμονες, δύσπνοια, βήχα, δυσκολία αναπνοής, υποξία, με αποτέλεσμα να υποστεί πνευμονικό οίδημα που οδήγησε σε καρδιακή ανακοπή λόγω υποξυγοναιμίας ταχυκαρδία και κυάνωση.

Exit mobile version