Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΚοινωνίαΗ Ελληνίδα κομάντο που μεγαλώνει μόνη της τα δύο παιδιά της

Η Ελληνίδα κομάντο που μεγαλώνει μόνη της τα δύο παιδιά της

Η Δήμητρα Καραούζα είναι ένα από τα επίλεκτα στελέχη των Ειδικών Δυνάμεων. Παράλληλα, είναι μια στοργική και αφοσιωμένη μητέρα που μεγαλώνει μόνη της τα δύο παιδιά της. Η πεζοναύτης και αλεξιπτωτίστρια Δήμητρα Καραούζα δηλώνει με περηφάνια ότι πάνω απ’ όλα βάζει την πατρίδα και τα δύο παιδιά της.

Η ίδια αποτελεί παράδειγμα προς μίμηση για κάθε γυναίκα εκεί έξω που κυνηγάει τα όνειρά της παρά τις καθημερινές δυσκολίες και τον απαιτητικό ρόλο της μητρότητας. Είναι μια γυναίκα που ονειρεύτηκε να φορέσει τον πράσινο μπερέ και τα κατάφερε υπερνικώντας όλες τις δυσκολίες.

Μια μικρή ματιά στη ζωή της Δήμητρας Καραούζα, της μητέρας κομάντο των Ειδικών Δυνάμεων

Η κάμερα της εκπομπής «Αρετή και Τόλμη» κατέγραψε την καθημερινή εκπαίδευση της:

Στίβος μάχης, αποβατικές ασκήσεις, πτώσεις με αλεξίπτωτο, πορείες δεκάδων χιλιομέτρων, βολές. Η ίδια δηλώνει ότι πολλές φορές σκέφτηκε να τα εγκαταλείψει αλλά δεν δεχόταν με τίποτα να χάσει. «Στο πρώτο μου άλμα είχα έναν κόμπο στο στομάχι», δηλώνει η ίδια.

Οι δυσκολίες της ημέρας ξεχνιούνται με την επιστροφή στο σπίτι. Τρυφερές αγκαλιές και λίγες στιγμές χαλάρωσης με τα παιδιά. Η ζωή της όλη πάνω σε ένα τεντωμένο σκοινί. Κι όμως, με θέληση και δύναμη ψυχής βρίσκει την ισορροπία.

«Είναι όλη μου η ζωή, με περιμένουν πως και πως κάθε μέρα. Τα παιδιά μου είναι περήφανα για μένα», είπε η ίδια κλείνοντας.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
spot_img
spot_img
spot_img

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ