Σάββατο, 15 Ιουνίου, 2024
ΑρχικήΚοινωνίαΤέμπη:”Αν και ο ουρανός γέμισε σήμερα από αγγέλους, είμαστε τυχεροί που έχουμε...

Τέμπη:”Αν και ο ουρανός γέμισε σήμερα από αγγέλους, είμαστε τυχεροί που έχουμε ανάμεσά μας έναν επίγειο άγγελο” – Συγκινεί γιατρός στη Λάρισα

Η ιστορία του Ανδρέα Αλικανιώτη, που αψήφησε τις φλόγες και έσωσε δέκα παιδιά από το τρένο στα Τέμπη.

Η ιστορία του Ανδρέα Αλικανιώτη, που αψήφησε τις φλόγες και έσωσε δέκα παιδιά από το τρένο στα Τέμπη.

Δεκάδες είναι οι ιστορίες που έρχονται στο φως από την τραγωδία στα Τέμπη. Μία από αυτές, θυμίζει ότι ακόμη κι όταν χάνονται τα πάντα, θα υπάρχει ελπίδα και άνθρωποι που με τις πράξεις τους θα κάνουν τον κόσμο καλύτερο.

Με ανάρτηση στο facebook, αποκαλύπτεται η ηρωική πράξη του Ανδρέα Αλικανιώτη. Ο 20χρονος φοιτητής επέβαινε στο δεύτερο βαγόνι της αμαξοστοιχίας και βγήκε σχεδόν αλώβητος από τα συντρίμμια. Ωστόσο, με κίνδυνο της ζωής του αψήφησε τις φλόγες, έμεινε στο βαγόνι και έσωσε τουλάχιστον δέκα ακόμη παιδιά από το τρένο.

«Αν και ο ουρανός γέμισε σήμερα από αγγέλους, είμαστε τυχεροί που έχουμε ανάμεσά μας έναν επίγειο άγγελο τον 20χρονο φοιτητή Ανδρέα Αλικανιώτη, Ανδρέας Αλικανιώτης ο οποίος βγήκε σχεδόν αλώβητος από το 2ο βαγόνι. Είναι ένας ήρωας γιατί με κίνδυνο της ζωής του, με την τεράστια φωτιά δίπλα του, δεν εγκατέλειψε το βαγόνι αλλά κατάφερε και έσπασε μόνος του το τζάμι και έσωσε τουλάχιστον δέκα ακόμη παιδιά, αγόρια και κορίτσια.

Μέσα στη σημερινή μαύρη ημέρα ο Ανδρέας μας έδειξε πως η νέα γενιά των Ελλήνων έχει καλοσύνη, αρχές και ήθος!

Συγχαρητήρια όμορφε Ανδρέα μου, συγχαρητήρια στους γονείς που σε μεγάλωσαν», αναφέρει η σχετική ανάρτηση στο facebook.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
spot_img
spot_img
spot_img

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ