Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήΚοινωνίαΈχασαν τους αγαπημένους τους μέσα σε μια στιγμή: Η Μαρία και η...

Έχασαν τους αγαπημένους τους μέσα σε μια στιγμή: Η Μαρία και η Ζωή, δύο γυναίκες που τις ένωσε η μοίρα

Άσχημο παιχνίδι έπαιξε η μοίρα στις δύο γυναίκες που άφησαν πίσω τους οι πιλότοι που σκοτώθηκαν από την πτώση του Phantom στην Ανδραβίδα.

Η Ζωή και η Μαρία, δύο γυναίκες που τις ένωσε η μοίρα. Η μία, σύντροφος του 29χρονου υποσμηναγού Μάριου – Μιχαήλ Τουρούτσικα και η άλλη, αρραβωνιαστικιά του 31χρονου Ευστάθιου Τσιτλακίδη, πιλότου, του μοιραίου F-4 Phantom που κατέπεσε στην Ανδραβίδα το πρωί της Δευτέρας 31/1. Έχασαν τους συντρόφους τους σε μία στιγμή και μαζί τα όνειρα που έκαναν μαζί τους.

Η σύντροφος του Ευστάθιου Τσιτλακίδη έφτασε στον Ιερό Ναό Παμμεγίστων Νευροκοπίου υποβασταζόμενη και κρατώντας μία κοινή φωτογραφία με τον αρραβωνιαστικό της. «Για τον ήρωά μου, καλό ταξίδι… Η Μαρία σου». Αυτά ήταν τα λόγια που γράφτηκαν στο στεφάνι με το οποίο θέλησε η νεαρή γυναίκα να αποχαιρετήσει τον αγαπημένο της. Όπως αποκάλυψε οικογενειακός φίλος τους στο Star, το ζευγάρι θα παντρευόταν σε λίγους μήνες και συγκεκριμένα τον Σεπτέμβριο του 2023…

Συντετριμμένη και η σύντροφος του Μάριου – Μιχαήλ Τουρούτσικα στο τελευταίο «αντίο». Η νεαρή κοπέλα έκανε σχέδια με τον αγαπημένο της, όμως χθες αποχαιρέτησε τον σύντροφό της για τελευταία φορά.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
spot_img
spot_img
spot_img

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ