Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήΚοινωνίαΑπολογία Φιλιππίδη: Η ζωή μου έχει καταστραφεί, σεβόμουν πάντα τις γυναίκες

Απολογία Φιλιππίδη: Η ζωή μου έχει καταστραφεί, σεβόμουν πάντα τις γυναίκες

«Δεν περίμενα ποτέ ότι θα βρεθώ σε αυτή τη θέση στα 60 μου χρόνια, άδικα» είπε ο γνωστός ηθοποιός στην απολογία του

Ξεκίνησε πριν από λίγο η απολογία του Πέτρου Φιλιππίδη στη κατάμεστη αίθουσα του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου της Αθήνας για τα αδικήματα του βιασμού και της απόπειρας βιασμού σε βάρος τριών γυναικών συναδέλφων του.

Καθισμένος σε μια καρέκλα ο κατηγορούμενος άρχισε να απολογείται με την πρόεδρο της έδρας να τον ρωτά αν είναι καλά στην υγεία του.

Απατώντας ο Πέτρο Φιλιππίδης είπε: «Όπως καταλαβαίνεται είναι παρά πολύ δύσκολο. Δεν περίμενα ποτέ ότι θα βρεθώ σε αυτή τη θέση στα 60 μου χρόνια. Άδικα. Με λένε Πέτρο Φιλιππίδη και ό,τι έχει μείνει από αυτό. Γεννήθηκα το 1962 αλλά η μητέρα μου με έγραψε το 1963 για να κερδίσω χρόνια. Θα μιλήσω για τη ζωή μου. Αν σε κάποιους φαίνεται αστεία δεν με πειράζει. Θα μιλήσω από την καρδιά μου. Μιλώντας για το ήθος και τον χαρακτήρα μου δεν ξέρω αν μιλώ για μένα. Έχω κατηγορηθεί για πράγματα που πάντα σιχαινόμουν. Δεν είμαι καλός στο λόγο, πάντα είχα ένα κείμενο ένα ρόλο…»

Πρόεδρος: Είχατε πάντα ένα κείμενο. Εδώ είναι η πραγματική ζωή.

Συνεχίζοντας ο Π. Φιλιππίδης είπε: «Δεν περίμενα να είναι τόσο δύσκολο. Η ζωή μου καταστράφηκε. Ο ίδιος καταστράφηκα. Η προσωπική μου ζωή. Η οικογενειακή μου ζωή. Οικονομικά είμαι κατεστραμμένος. Εξαιτίας της δίκης μου καταστροφής καταστράφηκαν και οι γύρω μου. Όσο σκεφτόμουν τη ζωή μου μέσα στη φυλακή, σκεφτόμουν ότι μεγάλωσα με γυναίκες. Γεννήθηκα στην Σοφοκλέους. Εκείνη την εποχή ήταν η περιοχή με τα μπουρδέλα. Εγώ μεγάλωσα μέσα σε αυτές τις γυναίκες. Έπαιζα εκεί με τους φίλους μου. Τους μιλούσαμε. Είχα πάντα μια βαθιά εκτίμηση, αγάπη και θαυμασμό για αυτές. Όχι μόνο γι αυτές. Για όλες τις γυναίκες…

Η απολογία του ηθοποιού συνεχίζεται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
spot_img
spot_img
spot_img

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ