Δευτέρα, 17 Ιουνίου, 2024
ΑρχικήΚοινωνίαΑπό Άραξο για Ιταλία τα όργανα του μικρού Θωμά – Η συγκινητική...

Από Άραξο για Ιταλία τα όργανα του μικρού Θωμά – Η συγκινητική ανάρτηση Γκουβίτσα

Οι δύο πτήσεις από την Ιταλία εξυπηρετήθηκαν από το αεροδρόμιο του Αράξου.

Ζωή σε άλλους ανθρώπους δίνουν τα όργανα του μικρού Θωμά που άφησε την τελευταία του πνοή τις προηγούμενες ημέρες στο ΠΓΝΠ στο Ρίο.

Οι γονείς αποφάσισαν να δωρίσουν τα όργανα του παιδιού τους και να δώσουν ζωή σε άλλους ανθρώπους που αντιμετωπίζουν σοβαρά προβλήματα υγείας. Τα όργανα του παιδιού δοθηκαν στην Ελλάδα και στην Ιταλία.

Οι δύο πτήσεις από την Ιταλία εξυπηρετήθηκαν από το αεροδρόμιο του Αράξου. Σε ανάρτησή του ο Αερολομενάρχης Γιώργος Γκουβίτσας αναφέρει:

Με ανάμικτα συναισθήματα, οφείλω να συγχαρώ όλους τους εργαζόμενους της νυχτερινής βάρδιας, που πιστοί στο καθήκον κράτησαν από τις 21.00 και για όλη την διάρκεια της νύχτας το αεροδρόμιο του Αράξου ανοιχτό, προκειμένου να εξυπηρετηθούν οι πτήσεις των δύο αεροπλάνων που ήρθαν από την Ιταλία να πάρουν, την καρδιά, τους πνεύμονες και το ήπαρ του μικρού παιδιού, 6 μόλις ετών από τα Γρεβενά.

Θερμά συγχαρητήρια για το μεγαλείο ψυχής που έδειξαν οι γονείς του μικρού παιδιού, που όταν πληροφορήθηκαν και παρά τις υπεράνθρωπες προσπάθειες των γιατρών της ΜΕΘ του νοσοκομείου του Ρίου, ότι το παιδί τους είναι εγκεφαλικά νεκρό έδωσαν τα όργανα, για να σωθούν άλλα παιδάκια στην Ελλάδα και στην Ιταλία !!!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
spot_img
spot_img
spot_img

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ