Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΚοινωνίαΓιώργος Κιμούλης: Η απάντηση μετά τις δηλώσεις της Ζέτας Δούκα και της...

Γιώργος Κιμούλης: Η απάντηση μετά τις δηλώσεις της Ζέτας Δούκα και της Δώρας Χρυσικού

Οι δύο ηθοποιοί σχολίασαν μέσα από τηλεοπτικές εκπομπές, πως τους ζητάει υπέρογκα ποσά με τις αγωγές του

Την απάντησή του έδωσε ο Γιώργος Κιμούλης, μέσω του δικηγόρου του, Βασίλη Καπερνάρου, σχετικά με τα όσα δήλωσαν πρόσφατα η Ζέτα Δούκα και η Δώρα Χρυσικού σε τηλεοπτικές εκπομπές για τις αγωγές του.

Πιο συγκεκριμένα, οι δύο ηθοποιοί σε συνεντεύξεις τους, αναφέρθηκαν στη δικαστική διαμάχη με τον Γιώργο Κιμούλη και τον κατηγόρησαν πως μέσα από τις αγωγές του, τους ζητά υπέρογκα ποσά.

«Εμείς εμμένουμε διότι πρώτοι προσφύγαμε στο δικαστήριο. Δεν προσφύγαμε σε τηλεοπτική εκπομπή, διότι δε θεωρούμε ότι βρίσκει κάποιος το δίκιο του στις τηλεοπτικές εκπομπές. Δικαίωμά του να το θεωρούνε. Ο καθένας το πόσο ανάλογα πως κρίνει αυτός» σχολίασε αρχικά ο Βασίλης Καπερνάρος.

Μιλώντας για την Ζέτα Δούκα, η οποία στις δηλώσεις της υποστήριξε πως δεν περιμένει συγγνώμη, ο Βασίλης Καπερνάρος τόνισε: «Δεν περιμένει συγνώμη γιατί η ίδια γνωρίζει ότι δεν υπάρχει λόγος. Αδιαφορώ για τα υπόλοιπα, θα τα πούμε στα δικαστήρια. Αυτά που λέει είναι η δική της αλήθεια. Φυσικά και δεν εννοεί την πραγματική αλήθεια για αυτό λέω ότι θα τα βρούμε στα δικαστήρια».

Ζέτα Δούκα: «Εμείς έχουμε την αλήθεια μας»
Η Zέτα Δούκα πριν μερικές ημέρες, εμφανίστηκε στο «Πρωινό μας» και αναφέρθηκε στη δικαστική διαμάχη με τον Γιώργο Κιμούλη, μετά τη δημόσια καταγγελία της για άσκηση λεκτικής και σωματικής βίας σε παλιότερη συνεργασία τους.

«Η αγωγή έχει πάρει τον δρόμο της. Ήταν μία κοινή αγωγή σε μένα, τον Νίκο Ψαρρά και τη Δώρα Χρυσικού, η οποία ολοκληρώθηκε και θα περιμένουμε την απόφαση που μπορεί να πάρει κι αρκετούς μήνες. Έχει πάρει τον δρόμο της Δικαιοσύνης, στην οποία έχω απόλυτη εμπιστοσύνη και εξακολουθώ να πιστεύω ότι θα κάνει σωστά τη δουλειά της» σχολίασε αρχικά η Ζέτα Δούκα.

Σε συνέχεια των δηλώσεών της ανέφερε: «Έχουν γίνει δύο μηνύσεις σε μένα και μία στη Δώρα για ηθική αυτουργία και σε κάποιους μάρτυρές μου και γιατρούς μου που τους εμφανίζει ως ψευδομάρτυρες. Αυτές οι μηνύσεις είναι σε εξέλιξη και γι’ αυτό δεν μπορώ να σου πω κάτι παραπάνω. Εγώ δεν έχω ξαναπάει ποτέ σε δικαστήριο. Όλα αυτά ήταν τελείως καινούρια για μένα. Έχω ψυχραιμία και με τον Νίκο Ψαρρά και τη Δώρα Χρυσικού, καθώς και με τους μάρτυρές μου έχουμε μεγάλη ενότητα κι αλληλεγγύη. Έχουμε και τη μία και μοναδική αλήθεια με το μέρος μας. Η συγγνώμη προϋποθέτει άλλα πράγματα, δεν περιμένω συγγνώμη» πρόσθεσε η ηθοποιός.

Κλείνοντας η Ζέτα Δούκα σημείωσε: «Έγινε στα πλαίσια του νόμου. Έτσι προβλέπεται υποχρεωτικά. Ολοκληρώθηκε με αποτυχία. Δεν πέτυχε. Δεν είχαμε από την πλευρά μας τέτοια διάθεση, θέλουμε να αποδείξουμε την αλήθεια. Ούτε από την αντίθετη πλευρά υπήρχε κάποια διάθεση. Η συγγνώμη προϋποθέτει άλλα πράγματα, δεν περιμένω συγγνώμη».



ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
spot_img
spot_img
spot_img

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ