Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΚοινωνία«Θεέ μου, ας ζήσει το παιδί και πάρε εμένα»: Η παράνομη προσπέραση...

«Θεέ μου, ας ζήσει το παιδί και πάρε εμένα»: Η παράνομη προσπέραση στην Εθνική οδό και το σoκαριστικό τρoχαio

Ένα τροχαίο ατύχημα από παράνομη προσπέραση, παραλίγο να στοιχίσει τη ζωή μίας 40χρονης γυναίκας και του παιδιού της, την προηγούμενη Δευτέρα, στην Εθνική Οδό Αθηνών-Λαμίας, στο ύψος του Πειραιά.

Ειδικότερα, ένα λευκό σεντάν που βρισκόταν στην αριστερή λωρίδα, έκανε μία παράνομη προσπέραση από την δεξιά πλευρά στο αυτοκίνητο που βρισκόταν μπροστά του, με αποτέλεσμα να χτυπήσει από πίσω το αυτοκίνητο της 40χρονης μητέρας, να εκτιναχθεί στο αντίθετο ρεύμα και να φέρει κωλοτούμπες, πριν σταματήσει στις πλευρικές μπάρες που υπήρχαν στο σημείο.

Η παράνομη προσπέραση προκάλεσε το τροχαίο ατύχημα

Όπως υπογράμμισε η μητέρα, που από θαύμα ζει, «αυτό που θυμάμαι, γιατί μετά έχασα τις αισθήσεις μου, ήταν πως ήμουν στην μεσαία λωρίδα και στην αριστερή λωρίδα ήταν ένα άσπρο, το οποίο ήθελε να προσπεράσει το μπροστά. Και ήρθε και χώθηκε και ήρθε σε εμένα και με έσπρωξε. Εκεί ήταν που δημιουργήθηκε το ατύχημα και έφερνε τούμπες το αυτοκίνητο».

Και συμπληρώνει «ήθελα να το καλύψω με το σώμα μου. Φορούσε κανονικά την ζώνη του. Έβαλα ασπίδα δηλαδή το σώμα μου για να μην χτυπήσει το παιδί. Για αυτό όλη μου η πλάτη και το κεφάλι έχει χτυπήματα. Έλεγα “Θεέ μου βοήθησε να είναι καλά το παιδί μου και πάρε εμένα”. Δόξα τω Θεό το παιδί μου δεν έχει πάθει τίποτα, εγώ έχω πάθει… Όπως μου λένε βοήθησε ο Θεός και δεν πεθάναμε».

enimerotiko.gr

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
spot_img
spot_img
spot_img

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ