Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήΚοινωνίαΛάρισα: «Θέλουμε να μάθουμε από τι πέθανε» - Συγγενείς και φίλοι λένε...

Λάρισα: «Θέλουμε να μάθουμε από τι πέθανε» – Συγγενείς και φίλοι λένε σήμερα αντίο στην 19χρονη Θάλεια

Ο πόνος στο σπίτι της οδού Δαμασίου είναι βουβός, με τους γονείς να αδυνατούν να πιστέψουν ότι το παιδί τους έφυγε από τη ζωή από τη μια στιγμή στην άλλη

Στο πένθος έχει βυθιστεί ολόκληρη η κοινωνία της Λάρισας από τον αδόκητο χαμό της 19χρονης ναυτικής δοκίμου Θάλειας Κορδαμπάλου, η οποία έφυγε αναπάντεχα από τη ζωή στο πρώτο της εκπαιδευτικό ταξίδι.

Ο επίλογος της τραγωδίας θα γραφτεί στην 1 το μεσημέρι στον Μητροπολιτικό Ναό του Αγίου Αχιλλίου στη Λάρισα, εκεί όπου η οικογένεια, οι συγγενείς και οι φίλοι, θα συνοδεύσουν την άτυχη δόκιμο στην τελευταία της κατοικία. Το ύστατο χαίρε θα γίνει με τιμές από στρατιωτικά αγήματα, ενώ στην κηδεία της 19χρονης κοπέλας αναμένεται να παρευρεθούν αξιωματικοί του Πολεμικού Ναυτικού και πλήθος συναδέλφων της.

Η σορός της 19χρονης έφτασε το μεσημέρι της Τετάρτης στην ιδιαίτερη πατρίδα της, τη Λάρισα από την Ιταλία και μεταφέρθηκε στο σπίτι της, στη συνοικία Παπασταύρου. Από νωρίς το πρωί στο σπίτι φτάνουν στεφάνια με μηνύματα από συγγενείς και φίλους της κοπέλας. “Θα μας λείψεις κοριτσάκι μας“, “ανιψουλα μας θα είσαι πάντα στην καρδιά μας”, “θα σε αγαπάμε για πάντα”, “καλό ταξίδι εγγονούλα μου”, είναι μόνο μερικά από τα μηνύματα που “ραγίζουν” καρδιές.

Ο πόνος στο σπίτι της οδού Δαμασίου είναι βουβός, με τους γονείς να αδυνατούν να πιστέψουν ότι το παιδί τους έφυγε από τη ζωή από τη μια στιγμή στην άλλη. Δεκάδες άνθρωποι που γνώριζαν και αγαπούσαν τη Θάλεια, φτάνουν συνεχώς για να αφήσουν μερικά λευκά λουλούδια. Όλοι μιλούν με τα καλύτερα λόγια για την 19χρονη και ζητούν να μάθουν πως από τη μια στιγμή στην άλλη έφυγε από τη ζωή.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
spot_img
spot_img
spot_img

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ