Δάκρυα χαράς για τη μικρή ηρωίδα: Η 4χρονη Ναυσικά νικά τον καpκίνο και χτυπά δυνατά το καμπανάκι της ζωής

Εξιτήριο από το παιδογκολογικό τμήμα πήρε η 4χρονη Ναυσικά που εδώ και δύο χρόνια παλεύει με τον καρκίνο. Στο πλευρό της η μικρή Ναυσικά από την Κύπρο έχει τους γονείς και την αδερφή της να τη στηρίζουν.

Η μητέρα της ύστερα από τα ευχάριστα νέα, δημοσίευσε ένα βίντεο στο προσωπικό της προφίλ στο Facebook το οποίο δείχνει τη μικρούλα να χτυπά δυνατά το καμπανάκι του νοσοκομείου, δείχνοντας έτσι, ότι νίκησε.

«Θα ήθελα να πω πολλά, αλλά θα κρατήσω μόνο αυτό Δύναμη, Πίστη και Υπομονή», λέει η κ. Χρυσώ Ττομά μιλώντας στο Infokids.cy. Η ίδια παραχώρησε την άδεια στη σελίδα προκειμένου να κοινοποιήσει το συγκινητικό βίντεο που δίνει ελπίδα σε κάθε γονιό που βρίσκεται σε αυτή την εφιαλτική θέση:

«Δε θα πω πολλά γιατί δεν θα τελειώσω. Μετα από πολλές χημειοθεραπείες και φάρμακα.Μετα από πολύ πόνο και κλάμα. Μετα από παλιάτσος για να με βλέπεις χαρούμενη και να σε κάνω χαρούμενη γιατί σε αυτή την αρρώστια πρέπει να δίνουμε θετική ενέργεια. Μετα από τόσα που έμαθα για σένα πόση δύναμη έχεις μέσα σου. τα καταφέραμε ψυχή μου εύχομαι πόνο να μην ξανανοιωσεισ πότε θα είμαι πάντα δίπλα σου να σου κρατώ το χέρι.ενα μεγάλο ευχαριστώ στο παιδοογκολογικο τμήμα στους γιατρούς μας που ήταν πάντα δίπλα μας.και σε όλους εσάς για της προσευχές σας», γράφει η κ. Χρυσώ Ττομά.

Η ανάρτηση της μητέρας της 4χρονης

Σχετικά Άρθρα

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ