Αυτός είναι ο 34χρονος που έχασε τη ζωή του στο αυτοκινητικό δυστύχημα στη Σαντορίνη

Το δυστύχημα σημειώθηκε όταν ο 34χρονος που επέβαινε μαζί με ακόμα ένα άτομο σε μηχανή μεγάλου κυβισμού και κατευθυνόταν από τα Φηρά προς Πύργο, παρεμποδίστηκε από ένα buggy όχημα στον δρόμο της Καλντέρας

Στο πένθος έχει βυθιστεί η τοπική κοινωνία της Σαντορίνης μετά τον θάνατο ενός 34χρονου άνδρα σε τροχαίο που σημειώθηκε το μεσημέρι της Τρίτης 2 Αυγούστου. Το δυστύχημα σημειώθηκε όταν ο 34χρονος που επέβαινε μαζί με ακόμα ένα άτομο σε μηχανή μεγάλου κυβισμού και κατευθυνόταν από τα Φηρά προς Πύργο, παρεμποδίστηκε από ένα buggy όχημα στον δρόμο της Καλντέρας.

Το buggy μπήκε στο αντίθετο ρεύμα επειδή ο οδηγός του ήθελε να βγάλει φωτογραφία. Ως αποτέλεσμα ήταν να επέλθει σφοδρή σύγκρουση του bugy και της μηχανής με αποτέλεσμα  να χάσει τη ζωή του ο οδηγός  και να τραυματιστεί ο συνεπιβάτης του. Πρόκειται για ένα ακόμη δυστύχημα που αυξάνει τη λίστα με τους θανάτους στον δρόμο στα νησιά των Κυκλάδων αυτές τις ημέρες. Ο 34χρονος Θεοδόσης Τόλης ήταν πατέρας ενός παιδιού, μόλις ενός έτους και εργαζόταν σε ιδιωτική εταιρεία καθαριότητας.

Σχετικά Άρθρα

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ