Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήΚοινωνίαΣέρρες: Ξεσπούν η μητέρα και ο αδελφός του φοιτητή που σκοτώθηκε στο...

Σέρρες: Ξεσπούν η μητέρα και ο αδελφός του φοιτητή που σκοτώθηκε στο ασανσέρ – «Ήταν ένα παιδί μάλαμα»

Η μητέρα και ο αδελφός του 26χρονου Παναγιώτη μιλούν στο protothema.gr – Αύριο η κηδεία του

Σε κατάσταση σοκ βρίσκονται οι συγγενείς και οι φίλοι του 26χρονου που βρήκε φριχτό θάνατο μέσα σε ασανσέρ, στην προσπάθειά του να κατεβάσει ένα ψυγείο από τον όροφο όπου διέμενε προκειμένου να το μεταφέρει σε κοντινό σπίτι που μετακόμιζε στις Σέρρες.

Άνθρωποι που γνώριζαν τον νεαρό Παναγιώτη που είχε καταγωγή από την Χρυσούπολη Καβάλας, μιλούν στο protothema.grμε τα καλύτερα λόγια για εκείνον και περιγράφουν ένα άτομο δραστήριο, που του άραζε να προσφέρει και να βοηθάει τόσο τους ανθρώπους όσο και τα αδέσποτα ζώα. Άλλωστε, ενδεικτικό είναι ότι παρόλο που ο Παναγιώτης ζούσε μόλις έναν χρόνο περίπου στις Σέρρες, είχε καταφέρει να γίνει ιδιαίτερα αγαπητός σε δεκάδες ανθρώπους, με την απώλειά του να σκορπίζει θλίψη στην πόλη των Σερρών.

Όπως αναφέρει στο protothema.gr, ο Βασίλης, αδελφός του 26χρονου Παναγιώτη, όλη η οικογένεια έχει βυθιστεί στο πένθος και είναι συγκλονισμένοι από τον ξαφνικό χαμό του αγαπημένου τους ανθρώπου. Μέχρι σήμερα, δεν γνωρίζουν, όπως λέει, τα ακριβή αίτια του δυστυχήματος και αναμένουν- κατά τη διάρκεια της ημέρας- το πόρισμα του ιατροδικαστή.

«Θα μετακόμιζε σε καινούργιο σπίτι»

«Δεν γνωρίζουμε ακριβώς πώς σημειώθηκε το τραγικό συμβάν, καθώς ούτε η πυροσβεστική, ούτε η αστυνομία μας έχουν ενημερώσει πλήρως. Αυτή τη στιγμή το παιδί είναι στον ιατροδικαστή και περιμένουμε να μάθουμε πιο θα είναι το πόρισμά του. Γνωρίζουμε ότι την ώρα που συνέβη το περιστατικό ήταν μαζί με έναν φίλο του, συνάδελφό του από τη δουλειά, ο οποίος τον περίμενε κάτω για να βγάλουν το ψυγείο από το ασανσέρ. Ο Παναγιώτης θα μετακόμιζε και θα πήγαινε σε καινούργιο σπίτι», ανέφερε ο αδελφός του.

«Αν ο ανελκυστήρας ήταν ακατάλληλος δεν το γνωρίζουμε ακόμα και αυτό που προσπαθούμε για την ώρα είναι να διαχειριστούμε την απώλεια του αδελφού μου, δεν ψάχνουμε κάτι άλλο», σημειώνει, προσθέτοντας ότι η κηδεία του 26χρονου θα τελεστή το απόγευμα της Τρίτης στην Χρυσούπολη Καβάλας. «Όποιος θέλει να πει ένα τελευταίο αντίο στον Παναγιώτη που τον αγαπούσαν τόσοι άνθρωποι, μπορεί να έρθει στην κηδεία του που θα γίνει στις 5 το απόγευμα».

«Δεν σπούδαζε στις Σέρρες»

«Ο αδελφός μου ήταν ένα πολύ ενεργό μέλος, φρόντιζε και αγαπούσε πολύ τα αδέσποτα ζωάκια. Μιλάμε για ένα παιδί μάλαμα που το αγάπησαν πολλοί. Στις Σέρρες δεν ήταν για μεγάλο διάστημα αλλά έγινε γρήγορα γνωστός και όσοι των γνώριζαν τον αγαπούσαν», αναφέρει ο Βασίλης, ξεκαθαρίζοντας ότι δεν ισχύει πως ο αδελφός του έμενε στις Σέρρες επειδή σπούδαζε.

«Ο Παναγιώτης δεν ήταν φοιτητής, δεν ξέρω γιατί γράφτηκε αυτό. Ο αδελφός μου είχε μετακομίσει πριν από περίπου έναν χρόνο στις Σέρρες, επειδή έμενε ένας κολλητός του φίλος εκεί και ήταν να μείνει για δύο εβδομάδες. Τελικά του άρεσε και έμεινε εκεί, βρήκε εργασία ως διανομέας, γνώρισε την κοπέλα του, τακτοποιήθηκε και έτσι πήρε την απόφαση να μείνει εκεί. Όλοι οι συνάδελφοί του στην δουλειά είναι συγκλονισμένοι καθώς τον αγαπούσαν πολύ, όπως και ο κόσμος που τον γνώριζε», υπογραμμίζει ο αδελφός του 26χρονου.

Η κυρία Γεωργία Καραγιαννίδου, μητέρα του Παναγιώτη, ανέφερε στο protothema.gr ότι δεν μπορεί να πιστέψει πως το παιδί της έφυγε τόσο ξαφνικά και άδικα από τη ζωή, τονίζοντας ότι ο 26χρονος ήταν ένας πολύ αγαπητός και γλυκός άνθρωπος που σε όλη του την ζωή βοηθούσε τους ανθρώπους και τα ζώα που λάτρευε. «Κανείς μας δεν μπορεί να πιστέψει πως χάσαμε τον Παναγιώτη μας έτσι ξαφνικά. Ήταν το πιο χαμογελαστό και καλό παιδί», ανέφερε η μητέρα του.

Η κηδεία του 26χρονου θα γίνει αύριο Τρίτη στη Χρυσούπολη Καβάλας, ενώ η οικογένειά του δεν αποκλείεται, το επόμενο διάστημα, να κινηθεί νομικά προκειμένου να διαπιστωθεί αν ο θάνατος του Παναγιώτη μέσα στο ασανσέρ οφείλεται σε κάποια κατασκευαστική ατεχνία.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
spot_img
spot_img
spot_img

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ