“Γιατί να μείνει φυλακή;” Η Έλενα Ακρίτα σε 10 λέξεις τα είπε όλα για την αποφυλάκιση του Δημήτρη Λιγνάδη

Θύελλα αντιδράσεων έχει προκαλέσει η αποφυλάκιση Λιγνάδη, με το καυστικό σχόλιο της Έλενας Ακρίτα να συγκαταλέγεται στα καλύτερα.

Το Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου της Αθήνας έκρινε ότι πρέπει να δοθεί αναστολή στην εκτέλεση της ποινής του Δημήτρη Λιγνάδη μέχρι την εκδίκαση της υπόθεσης σε δεύτερο βαθμό.

Αν και καταδικάστηκε σε 12 χρόνια φυλάκισης για δύο βιασμούς, τελικά, το δικαστήριο αποφάσισε να τον αφήσει προσωρινά ελεύθερο μέχρι το Εφετείο, θέτοντας βεβαίως περιοριστικούς όρους. Η απόφαση του δικαστηρίου προκάλεσε έντονες αντιδράσεις, με τα πολιτικά κόμματα να ανταλλάσσουν πυρά, άτομα από τον χώρο της τέχνης να καταδικάζουν την αποφυλάκιση, ενώ έντονη ήταν η δυσαρέσκεια για την ελληνική Δικαιοσύνη και στο Twitter.

Ωστόσο ένα από τα πιο εύστοχα σχόλια έγιναν από την Έλενα Ακρίτα. Μετά την ανακοίνωση της είδησης ότι ο Δημήτρης Λιγνάδης θα αφεθεί ελέυθερος με περιοριστικούς όρους, η Έλενα Ακρίτα έκανε μια αιχμηρή ανάρτηση στο Facebook. «Γιατί να μείνει φυλακή δεν είναι και ο Λάκης Γαβαλάς», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Δείτε την ανάρτηση

Σχετικά Άρθρα

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ