Τρίτη, 16 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΚοινωνίαΚαθηλωμένος 4 χρόνια, χωρίς επαφή με το περιβάλλον: Δίχως τέλος ο Γολγοθάς...

Καθηλωμένος 4 χρόνια, χωρίς επαφή με το περιβάλλον: Δίχως τέλος ο Γολγοθάς 15χρονου μαθητή από χτύπημα κεραυνού

Για τον Απρίλιο του 2023 αναβλήθηκε από το Μονομελές Πλημμελειοδικείο στη Λάρισα, η εκδίκαση της υπόθεσης που αφορά τον τραυματισμό του 19χρονου σήμερα, Λαρισαίου που χτυπήθηκε από κεραυνό, ενώ προπονούνταν.

Συγκεκριμένα ήταν το απόγευμα της 13ης Ιουνίου 2018, όταν ο τότε 15χρονος μαθητής της Γ’ Γυμνασίου, όντας στη θέση του τερματοφύλακα σε γήπεδο ακαδημίας ποδοσφαίρου, έξω από τη Λάρισα, τραυματίστηκε από κεραυνό που χτύπησε τα δοκάρια.

Λάρισα: Πότε αναμένεται να συνεχιστεί η δίκη

Τέσσερα χρόνια μετά, ο 19χρονος παραμένει καθηλωμένος στο κρεβάτι χωρίς να έχει επαφή με το περιβάλλον, με τους γονείς τους να ζητούν δικαίωση.

Η εκδίκαση της υπόθεσης, που αναμένεται στα τέλη του ερχόμενου Απριλίου, θα εστιάσει στην τυχόν ευθύνη του προπονητή που παραπέμπεται για «σωματική βλάβη από αμέλεια, τελεσθείσα με παράλειψη» και ειδικότερα στο εάν έπρεπε ή όχι να απομακρύνει τα παιδιά καθώς, όπως σημειώνεται στο κατηγορητήριο, είχε ξεκινήσει καταιγίδα.

Θα εστιάσει επίσης στην εφαρμογή ή όχι της νομοθεσίας για την εγκατάσταση αλεξικέραυνου στις αθλητικές εγκαταστάσεις, αλλά και στην κατάθεσή γείτονα – αυτόπτη μάρτυρα.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
spot_img
spot_img
spot_img

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ