Είχε εκδορές στο πρόσωπο και τον λαιμό: Θρίλερ με τον θάνατο της 14χρονης Ελένης που πέθανε στη μπανιέρα

Ο θάνατος της 14χρονης Ελένης στο Βόλο, μετά από ατύχημα στην μπανιέρα της, προκαλεί ερωτηματικά, με αποτέλεσμα ο εισαγγελέας να διατάξει προκαταρκτική έρευνα για τις συνθήκες τραυματισμού της.

Ειδικότερα, η άτυχη κοπέλα, στις 4 Ιανουαρίου, τραυματίστηκε στο μπάνιο του σπιτιού της, όταν έπεσε στην μπανιέρα και χτύπησε σοβαρά στο κεφάλι, με τους συγγενείς της να δηλώνουν πως υπέστη ηλεκτροπληξία και να τη μεταφέρουν οι ίδιοι στο νοσοκομείο, αντί να καλέσουν το ΕΚΑΒ.

Μετά από σκληρή μάχη που έδινε για τη ζωή της, την περασμένη Πέμπτη άφησε την τελευταία της πνοή, νοσηλευόμενη στο Ιπποκράτειο της Θεσσαλονίκης.

Πως προκλήθηκε ο θάνατος της 14χρονης Ελένης

Οι συγγενείς από την πρώτη στιγμή έκαναν λόγο για ηλεκτροπληξία, ενημερώνοντας τους γιατρούς ότι το παιδί έπαθε ηλεκτροπληξία από τον θερμοσίφωνα που ήταν αναμμένος την ώρα που έκανε μπάνιο και έχασε την ισορροπία της, χτυπώντας στο κεφάλι, ενώ οι γιατροί έκαναν λόγο για εισρόφηση.

Η 14χρονη σύμφωνα με πληροφορίες είχε εκδορές στο πρόσωπο και στον λαιμό, οι οποίες δεν έχει γίνει ακόμη γνωστό πώς προκλήθηκαν.

enimerotiko.gr

Σχετικά Άρθρα

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ