Συγκλονίζει ο Θάνος Πλεύρης: «Μου έδιναν 20% πιθανότητες να ζήσω, είπα να δω τα παιδιά μου πριν πεθάνω»

Μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη έδωσε ο Θάνος Πλεύρης στην εκπομπή «Super Κατερίνα» και στην Κατερίνα Καινούργιου.

Ο Υπουργός Υγείας μίλησε για την περιπέτεια που είχε με την υγεία του και τα σχόλια που δέχθηκε στα social media.

«Η περιπέτεια υγείας μου με άλλαξε σε επίπεδο αντιλήψεων. Πολλές φορές όταν περνάς κάτι τέτοιο σε βιωματικό επίπεδο, δεν βλέπεις τα πράγματα τόσο απόλυτα. Είμαι ένας πολιτικός, που όποιος με ξέρει, προφανώς είχα έναν σκληρό και αιχμηρό λόγο, και με επηρέασε όλο αυτό γιατί είδα τα πράγματα πιο ισορροπημένα. Ένα από τα πράγματα που με εξόργιζε είναι που άκουγα νέο κόσμο να λέει ότι «εγώ είμαι νέος και να διασωληνωθώ δεν είναι τίποτα». Η διασωλήνωση είναι βιωματική» είπε αρχικά ο Θάνος Πλεύρης.

«Είπαν στη γυναίκα μου ότι οι πιθανότητες να ζήσω είναι 20%»

«Όταν μου είπαν εκείνη τη στιγμή ότι θα διασωληνωθώ, έλεγα ότι θέλω να δω τα παιδιά μου πριν πεθάνω. Είχα μία αίσθηση εκείνη τη στιγμή να μην πεθάνω χωρίς να τα χαιρετήσω. Μετά από 5 ημέρες ξυπνάς, αισθάνεσαι ότι κάτι έχει γίνει, δε θυμάσαι τίποτα. Μετά βλέποντας, αντιλαμβάνεσαι πόσο κοντά είναι η ζωή από τον θάνατο. Όταν η γυναίκα μου πήρε την απόφαση να γίνει ένα κρίσιμο χειρουργείο που υπέγραψε η ίδια, της είπαν ότι οι πιθανότητες να επιβιώσω ήταν 20%. Έπαιρνε μία απόφαση που το 80% ήταν εις βάρος μου. Δεν πρέπει να θεωρούμε αυτονόητα αυτά που έχουμε» συνέχισε ο Υπουργός Υγείας.

«(Τα σχόλια) με είχαν σοκάρει. Είχα ξυπνήσει, ήμουν στο δωμάτιο κι είχα σοκαριστεί με την κουβέντα στα social media. Το είπα κι όταν βγήκα, εύχομαι σε αυτούς τους ανθρώπους να έχουν υγεία. Πιστεύω ότι τα σχόλια που έγραφε κάποιος ήταν λόγω οργής κι όχι ότι τα πίστευε» συμπλήρωσε ο Θάνος Πλεύρης.

Σχετικά Άρθρα

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ