Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΚοινωνίαΕιρήνη Βολιώτη: «Σφάζονται» η Σταρ Ελλάς 2022 και ο πρώην σύντροφός της...

Ειρήνη Βολιώτη: «Σφάζονται» η Σταρ Ελλάς 2022 και ο πρώην σύντροφός της μετά την καταγγελία ξυλοδαρμού

Μόλις 48 ώρες μετά τον διαγωνισμό των Ελληνικών Καλλιστείων, το μοντέλο και ο πρωην σύντροφός της βρέθηκαν στο Αστυνομικό Τμήμα Ομόνοιας αλληλοκατηγορούμενοι, για ξυλοδαρμό.

Σύμφωνα με τη δικογραφία που έχει στη διάθεσή του το protothema.gr και σύμφωνα με όσα κατέθεσε στην αστυνομία η Ειρήνη Βολιώτη, όλα ξεκίνησαν στις 4 το μεσημέρι της περασμένης Πέμπτης στον Σταθμό Λαρίσης, όταν, έπειτα από τσακωμό με τον πρώην σύντροφό της, εκείνος την κυνήγησε την κλώτσησε και εκείνη έπεσε στο έδαφος.

Στη συνέχεια της έριξε μπουνιά στο πρόσωπο και δυνατά χαστούκια, τα οποία τη ζάλισαν. Εκείνη έτρεξε και κάλεσε από το κινητό της τηλέφωνο την αστυνομία. Από την πλευρά του ο πρώην σύντροφος της Ειρήνης Βολιώτη κατέθεσε στην αστυνομία ότι έτρωγαν σε ένα μαγαζί, όταν δέχθηκε τηλεφώνημα από τρίτο πρόσωπο, το οποίο τον ενημέρωσε ότι η άλλοτε αγαπημένη του τον απατά και της ζήτησε να χωρίσουν.

Φεύγοντας από το μαγαζί που έτρωγαν, εκείνη τον ακολούθησε και μπροστά από τον Σταθμό Λαρίσης του τραβούσε τις βαλίτσες, ρίχνοντάς του στη συνέχεια σφαλιάρες, ενώ τον χτύπησε και στη μύτη, σπάζοντάς του τα γυαλιά, ενώ στη συνέχεια εκείνος έφυγε.

Σύμφωνα με την κατάθεση του αστυνομικού που έφθασε στο σημείο όπου έγινε το περιστατικό, βρήκε εκεί την Ειρήνη Βολιώτη, η οποία κατήγγειλε ξυλοδαρμό, ενώ λίγο αργότερα εντοπίστηκε και ο πρώην σύντροφός της και προσήχθησαν στο Αστυνομικό Τμήμα Ομονοίας, όπου αλληλομηνύθηκαν. Η εστεμμένη των Ελληνικών Καλλιστείων 2022 κατέθεσε επίσης, ότι ο πρώην σύντροφός της την είχε κακοποιήσει σωματικά και τον περασμένο Φεβρουάριο όταν βρίσκονταν στη Λάρισα, ενώ κατέθεσε επίσης ότι ο 32χρονος κάνει χρήση και διακινεί ναρκωτικά αλλά και ότι παρακολουθείται από ψυχίατρο.

Παράλληλα, ζήτησε να εκδοθούν προσωρινοί περιοριστικοί όροι για να μην την πλησιάζει, επειδή φοβάται για τη ζωή της. Από την πλευρά του ο πρώην σύντροφος της εστεμμένης κατέθεσε ότι το μοντέλο κάνει χρήση ναρκωτικών και καταναλώνει μεγάλες ποσότητες αλκοόλ, αλλά και ότι εμφανίζει αλλοπρόσαλλη συμπεριφορά.

Η βασίλισσα της ομορφιάς, Ειρήνη Βολιώτη μιλώντας αποκλειστικά στο protothema.gr για τον ξυλοδαρμό από τον πρώην σύντροφό της ανέφερε: «Είμαι πολύ σοκαρισμένη μετά από αυτό το συμβάν. Με τον συγκεκριμένο άντρα είχα μια ολιγόμηνη σχέση και τίποτα παραπάνω. Του ζήτησα να χωρίσουμε όταν έμαθα ότι έχει μπλεξίματα με τη Δίωξη Ναρκωτικών κι ότι σε βάρος του είχε ασκηθεί ποινική δίωξη.

Εκείνος δεν το δέχτηκε και τότε άρχισε να γίνεται βίαιος απέναντί μου, να με εκβιάζει και να απειλεί εμένα και την οικογένειά μου. Μάλιστα, του είχα κάνει μήνυση στο παρελθόν αλλά την είχα αποσύρει» λέει στο protothema.gr η Ειρήνη Βολιώτη και προσθέτει: «Το βράδυ, λίγο πριν ξεκινήσουν τα καλλιστεία, εισέβαλε μέσα κι άρχισε να με βρίζει και να φωνάζει: «Θα σε «καθαρίσω» μπροστά στον κόσμο».

Ο κ. Μπάμπαλης τον πέταξε δύο φορές έξω από τα καλλιστεία και προσπαθούσε να με ηρεμήσει κι εμένα γιατί ήμουν πολύ αγχωμένη και σοκαρισμένη. Δύο μέρες μετά τα καλλιστεία , τον συνάντησα στην Ομόνοια γιατί έπρεπε να πάρω κάποια προσωπικά μου αντικείμενα που είχε αυτός και τότε ξεκίνησε να μου λέει: «Μην τολμήσεις και μιλήσεις για μένα στην αστυνομία» κι άρχισε να με γρονθοκοπά στο πρόσωπο. Με χτυπούσε με μπουνιές στη μύτη και προσπαθούσα κι εγώ να αμυνθώ για να σωθώ από τα χέρια του. Κατάφερα να καλέσω την αστυνομία όπου πήγαμε κι οι δύο στο Τμήμα. Δεν έχω καταφέρει να χαρώ τον τίτλο μου και το στέμμα μου, είναι κάτι που θέλω να ξεχάσω αλλά το σοκ που έχω υποστεί από όλη αυτή την περιπέτεια δεν με αφήνει να ηρεμήσω» καταλήγει η Ειρήνη Βολιώτη.

Από την πλευρά του ο δικηγόρος υπεράσπισης του πρώην συντρόφου της Ειρήνης Βολιώτη, Δημήτρης Ζορμπάς ανέφερε στο protothema.gr: ««Το όλο περιστατικό έχει παρουσιαστεί μονόπλευρα. Είναι αυτονόητο να πούμε ότι η υπόθεση θα κριθεί στο δικαστήριο σύμφωνα με τα αποδεικτικά στοιχεία που υπάρχουν. Μέχρι σήμερα από κανένα στοιχείο δεν προκύπτει ότι ασκήθηκε βία από τον εντολέα μου προς την κυρία. Λόγω της φήμης της εν λόγω κυρίας ας μη σπεύσουμε να καταδικάσουμε τον εντολέα μου. Θα προσκομιστούν σύντομα στοιχεία τα οποία θα ισχυροποιήσουν τους ισχυρισμούς μας περί του αντιθέτου. Δηλαδή ότι η βία εν τέλει ασκήθηκε μόνο απο την μηνύτρια και κατηγορούμενη προς τον εντολέα μου».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
spot_img
spot_img
spot_img

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ