Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήΚοινωνίαΚρήτη: Συνελήφθη γνωστός προπονητής πολεμικών τεχνών - Παρενόχληση καταγγέλλουν οκτώ μαθητές του

Κρήτη: Συνελήφθη γνωστός προπονητής πολεμικών τεχνών – Παρενόχληση καταγγέλλουν οκτώ μαθητές του

Συγκλονισμένη είναι η τοπική κοινωνία της Κρήτης εξαιτίας της σύλληψης ενός από τους πιο γνωστούς προπονητές πολεμικών τεχνών καθώς κατηγορείται για ανάρμοστη συμπεριφορά σε ανήλικους μαθητές του.

Σύμφωνα με πληροφορίες του cretapostοκτώ μαθητές, εκ των οποίων επτά αγόρια και ένα κορίτσι, πήγαν σε αστυνομικό τμήμα του Λασιθίου και κατήγγειλαν πως ο 46χρονος προπονητής τους εκτός του ότι τους συμπεριφερόταν προσβλητικά και υποτιμητικά, τους έβαζε να του κάνουν μασάζ ενώ αυτός έβλεπε πορνό στο κινητό του.

Όπως κατήγγειλαν και τα 8 παιδιά ο ίδιος την ώρα που του έκαναν το μασάζ και παρακολουθούσε πορνογραφικό υλικό ήταν μόνο με το εσώρουχό του.

Οι καταστάσεις αυτές περιγράφονται ότι εκτυλίσσονταν κυρίως στη διάρκεια ολιγοήμερων αποστολών του προπονητή και των αθλητών του στο πλαίσιο αγώνων εκτός Κρήτης.

Μάλιστα, αυτό δεν είχε συμβεί μόνο μία φορά αλλά συνέβαινε πολύ συχνά από το 2014 έως και το 2021.

Παράλληλα, το κορίτσι που είναι αυτή τη στιγμή 20 χρονών κατήγγειλε πως το 2017 ο 46χρονος προπονητής την ξεμονάχιασε και την θώπευσε.

Οι αστυνομικοί μετά τις καταγγελίες προχώρησαν χθες σε έρευνα στο σπίτι του και βρήκαν ένα όπλο με αποτέλεσμα να τον συλλάβουν για παραβάσεις περί Όπλων.

Ο 46χρονος οδηγήθηκε σήμερα στον εισαγγελέα ο οποίος αναμένεται να του ασκήσει ποινικές διώξεις.

ΠΗΓΗ: protothema.gr

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
spot_img
spot_img
spot_img

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ