Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήΚοινωνίαΑυτοκτόνησε 12χρονος – Πρόκληση από το TikTok η αιτία; Αναβλήθηκε αγώνας του...

Αυτοκτόνησε 12χρονος – Πρόκληση από το TikTok η αιτία; Αναβλήθηκε αγώνας του Πανελ. Πρωταθλ. Παγκρατίου –

Σε βαρύ κλίμα ξεκίνησαν χθες Σάββατο, οι αγώνες του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Παγκρατίου που πραγματοποιούνται στην πόλη του Λουτρακίου, ύστερα από τον αδόκητο χαμό ενός 12χρονου παιδιού.

Η ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΑ 12ΧΡΟΝΟΥ ΠΟΥ ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΕ

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του loutraki365.gr,  ένα παιδί 12 ετών, έδωσε προχθές Παρασκευή 13 Μαΐου, τέλος στην ζωή του στα Κάτω Πατήσια. Συγκεκριμένα, πρόκειται για τον 12χρονο αδερφό αθλητή του συλλόγου “Θησέας Κάτω Πατησίων” και η αυτοκτονία του, καλύπτεται από πέπλο μυστηρίου, κυρίως ως προς τα αίτια που τον οδήγησαν σε αυτή την πράξη.

Τον 12χρονο, σύμφωνα με το ρεπορτάζ, βρήκαν απαγχονισμένο μέσα στο δωμάτιό του, οι γονείς του, οι οποίοι δεν μπορούσαν να πιστέψουν το κακό που τους βρήκε.

Ο αθλητής του Θησέα και αδερφός του αυτόχειρα, θα αγωνιζόταν χθες στο κλειστό Γυμναστήριο “Γ. Γαλανόπουλος”, στο Λουτράκι, όπου διεξάγονται οι αγώνες του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Παγκρατίου, ωστόσο, η ψυχολογική του κατάσταση δεν του επέτρεψε ούτε καν να ταξιδέψει μέχρι την πόλη του Λουτρακίου.

ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΠΡΟΚΛΗΣΗ ΤΟΥ TIKTOK ΟΔΗΓΗΣΕ ΤΟΝ 12ΧΡΟΝΟ ΣΤΗΝ ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΑ;

Η Αστυνομία, έχει ξεκινήσει έρευνα ως προς τα αίτια που οδήγησαν το 12χρονο αγόρι στην αυτοκτονία. Σύμφωνα με πληροφορίες του loutraki365.gr, εξετάζεται το ενδεχόμενο, η πράξη του αυτή, να είναι αποτέλεσμα συμμετοχής του σε μια «πρόκληση» δημοφιλούς πλατφόρμας που ονομάζεται «blackout challenge» ή αλλιώς «πρόκληση συσκότισης».

H «πρόκληση συσκότισης», ή αλλιώς «blackout challenge»ενθαρρύνει τους ανθρώπους να προκαλέσουν ασφυξία στον εαυτό τους, μέχρι να χάσουν προσωρινά τις αισθήσεις τους, για να ανεβάσουν στη συνέχεια το βίντεο στη γνωστή πλατφόρμα. Μόνο που, ουκ ολίγες φορές, το παιχνίδι αυτό έχει αποβεί μοιραίο.

Οι γιατροί έχουν και στο παρελθόν προειδοποιήσει για τους κινδύνους από τη συμμετοχή στη συγκεκριμένη πρόκληση, που μπορεί να οδηγήσει ακόμη και στον θάνατο. Άλλοτε, σύμφωνα με τους γιατρούς, το Blackout Challenge μπορεί να προκαλέσει λιποθυμία, κρίσεις, ακόμη και εγκεφαλικές βλάβες.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
spot_img
spot_img
spot_img

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ