Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήΚοινωνίαΚρήτη: Πέθανε ο 31χρονος που είχε τραυματιστεί σοβαρά μετά από καβγά

Κρήτη: Πέθανε ο 31χρονος που είχε τραυματιστεί σοβαρά μετά από καβγά

Ένας 17χρονος είχε σπρώξει τον 31χρονο με τον δεύτερο να χτυπά  σοβαρά στο κεφάλι καθώς έπεσε στο οδόστρωμα

Τραγική κατάληξη είχε η μάχη που έδινε από τις 27 Απριλίου στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του ΠΑΓΝΗ στη Κρήτη ο 31χρονος που είχε τραυματιστεί σοβαρά στο κεφάλι, έπειτα από καβγά στο πάρκο της Σητείας.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ekriti, ο 31χρονος που νοσηλευόταν στην ΜΕΘ του ΠΑΓΝΗ με κρανιοεγκεγαλικές κακώσεις, υπέκυψε στα τραύματά του το μεσημέρι της Τετάρτης (4/5).

Υπενθυμίζεται ότι ο 31χρονος είχε τραυματιστεί σοβαρά όταν μετά από καυγά που είχε με έναν 17χρονο από την περιοχή, έπεσε στο οδόστρωμα με συνέπεια τον σοβαρό του τραυματισμό.

Αρχικά είχε μεταφερθεί στο νοσοκομείο της Σητείας αλλά λόγω της κατάστασης του κρίθηκε απαραίτητο να μεταφερθεί στο Ηράκλειο.

Η οικογένεια του 17χρονου από την αρχή ήταν σε κατάσταση σοκ λόγω της έκβασης που είχε πάρει η υπόθεση με τον νεαρό που φέρεται να τον έσπρωξε, να δηλώνει πως δεν είχε καμία πρόθεση να του κάνει κακό και πως απλώς ήθελε να τον αποφύγει.

Ο 17χρονος μετά την απολογία του στην Ανακρίτρια, λίγες ώρες μετά το περιστατικό, είχε αφεθεί ελεύθερος με περιοριστικούς όρους.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
spot_img
spot_img
spot_img

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ