Θάνατος 3χρονης στο Ιπποκράτειο: Με ροζ μπαλόνια και κουφέτα το τελευταίο «αντίο» στην 3χρονη

585

Η κηδεία πραγματοποιήθηκε στο χωριό Κομπωτή Αιτωλοακαρνανίας  – Μυστήριο εξακολουθεί να καλύπτει τον θάνατο του κοριτσιού

Ράγισαν καρδιές στην κηδεία της τρίχρονης Κατερίνας που πέθανε στο Ιπποκράτειο της Θεσσαλονίκης.

Με ροζ μπαλόνια και κουφέτα να συνθέτουν τον στολισμό της εκκλησίας του Αγίου Ιερόθεου στο χωριό Κομπωτή Αιτωλοακαρνανίας (τόπος καταγωγής του πατέρα της), οι γονείς, οι οποίοι έχασαν το παιδί τους το προηγούμενο Σάββατο μετά από 11 μέρες νοσηλείας και οι συγγενείς αποχαιρέτησαν το μικρό κορίτσι, τον θάνατο του οποίου εξακολουθεί να καλύπτει μυστήριο. 

Το κοριτσάκι, είχε εισαχθεί αρχικά την Μεγάλη Τρίτη  στο νοσοκομείο Παπαγεωργίου και την Κυριακή μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο Ιπποκράτειο, όπου και τελικά μέσα σε 2,5 ώρες κατέληξε.

Το κοριτσάκι είχε πρήξιμο στον αριστερό αστράγαλο και πονούσε το χέρι του. Το βράδυ ανέβασε πυρετό και στις 19 Απριλίου μεταφέρθηκε στο Παπαγεωργίου. Μέχρι και τις 30 Απριλίου οπότε και κατέληξε στη ΜΕΘ του Ιπποκράτειου δεν είχε βγει διάγνωση.

Οι γονείς του παιδιού κατέθεσαν μηνυτήρια αναφορά κατά παντός υπευθύνου στο Αστυνομικό Τμήμα Τούμπας – Τριανδρίας. Όπως καταγγέλλουν μάλιστα, σύμφωνα με το thestival, τις περισσότερες ημέρες είχαν αναλάβει την παρακολούθηση του παιδιού ειδικευόμενοι γιατροί.

«Δεν μπορούμε να το πιστέψουμε. Είναι αδιανόητο αυτό που συνέβη» είπε συγκλονισμένη η μητέρα της 3χρονης.