Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήΚοινωνίαΑντώνης Συκάρης – Τα συγκλονιστικά λόγια της συζύγου του: «Εκεί θα ήθελε...

Αντώνης Συκάρης – Τα συγκλονιστικά λόγια της συζύγου του: «Εκεί θα ήθελε να φύγει, ήταν το καλύτερο τέλος»

«Μου έλεγε ”δεν είμαι καλά, είμαι πάρα πολύ εξαντλημένος»

«Εγώ θα ήθελα να μείνει εκεί, γιατί αυτό αγαπούσε και αυτό θα ήθελε και εκείνος» λέει φανερά συγκινημένη για τον σύζυγό της Αντώνη Συκάρη, τον κορυφαίο ορειβάτη που άφησε την τελευταία του πνοή στα Ιμαλάι κατά την κατάβαση από την κορυφή η γυναίκα του Καλλιόπη.

«Ήξερε πόσο επικίνδυνο είναι και σίγουρα αν ήθελε να φύγει από τη ζωή, θα ήθελε να φύγει σε ένα βουνό» ανέφερε η σύζυγός του μιλώντας στον Alpha την Πέμπτη (14/4) αποκαλύπτωντας πως είχε αντιληφθεί πως δεν ήταν σε καλή κατάσταση.

«Αν ήθελε να φύγει από την ζωή, θα ήθελε να φύγει σε ένα βουνό»

«Θα ήθελα να μείνει εκεί. Είναι η μεγαλύτερη τιμή που θα μπορούσε να κάνει ένα βουνό σε ορειβάτη. Είναι το καλύτερο τέλος που θα μπορούσε να φανταστεί για εκεί. Άλλωστε ήξερε πόσο επικίνδυνο είναι και σίγουρα αν ήθελε να φύγει από αυτή τη ζωή, θα ήθελε να φύγει σε ένα βουνό» επεσήμανε η σύζυγός του ορειβάτη Αντώνη Συκάρη.

Απαντώντας σε ερώτηση σχετικά με το αν είχε αντιληφθεί την κατάστασή του, απάντησε: «Μα το ήξερα, είχαμε μιλήσει και πιο πριν και μου έλεγε: “δεν είμαι καλά” και ότι είναι πάρα πολύ εξαντλημένος. Δεν μπορούσε να μιλήσει καλά, δεν είχε άρθρωση ολόκληρη. Είχε εξαντληθεί και για αυτό έφυγε».

«Οι ομάδες διάσωσης δεν θέλουν να πάνε για να κατεβάσουν τη σορό του σε σημείο που να μπορεί να την πάρει ελικόπτερο. Είναι σε δύσκολο σημείο. Θα συμβάλουμε με όλες τις δυνάμεις μας για να μπορέσουμε να επανατρίσουμε τη σορό του Αντώνη» επεσήμανε στον Alpha ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας Ορειβασίας και Αναχίρησσης, Ν. Κοντός.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
spot_img
spot_img
spot_img

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ