Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήΚοινωνίαΡούλα Πισπιρίγκου: «Προφυλακίστηκε – Και τώρα ποια σειρά θα ακολουθηθεί;» – Το...

Ρούλα Πισπιρίγκου: «Προφυλακίστηκε – Και τώρα ποια σειρά θα ακολουθηθεί;» – Το σχόλιο του Θανάση Κατερινόπουλου

Ο Θανάσης Κατερινόπουλος σχολίασε στον λογαριασμό του στο Twitter την προφυλάκιση της Ρούλας Πισπιρίγκου.

Σχόλιο για την προφυλάκιση της Ρούλας Πισπιρίγκου έκανε ο Θανάσης Κατερινόπουλος στο Twitter, με τους ακόλουθους του να απαντούν με απανωτές δικές τους αναρτήσεις.

«Προφυλακίστηκε. Και τώρα ποια σειρά θα ακολουθηθεί;», έγραψε ο ταξίαρχος εν αποστρατεία της Ελληνικής Αστυνομίας.

Η ανάρτηση στο Twitter

Επιμένει για ύπαρξη περισσότερων δραστών

Από την πρώτη στιγμή ο κ. Κατερινόπουλος είχε υποστηρίξει ότι υπάρχουν δράστες και όχι ένας δράστης, που είναι οι ίδιοι και στους τρεις θανάτους των παιδιών.

Σαφείς αιχμές δε έχει αφήσει ο κ. Κατερινόπουλος και για τον πατέρα των παιδιών, Μάνο Δασκαλάκη, τόσο για την εμπλοκή του στην όλη υπόθεση όσο και για τη στάση που κρατάει μετά την σύλληψη της Ρούλας Πισπιρίγκου.

Τονίζοντας ότι η υπόθεση είναι περισσότερο πολύπλοκη από ότι πιστεύεται μέχρι σήμερα, ο κ.  Κατερινόπουλος προτείνει στις Αρχές να εξετάσουν και την ύπαρξη ασφαλειών ζωής για τα παιδιά.

«Αφού μπήκαν όλα στο τραπέζι όλα πρέπει να ψαχτούν. Ακόμα και η τυχόν ύπαρξη ασφαλειών ζωής αυτών των άμοιρων παιδιών. Και αυτό ακόμα πρέπει να ερευνηθεί» είπε χαρακτηριστικά, επαναλαμβάνονας τις υποψίες του ότι η Ρούλα Πισπιρίγκου «κρατάει με κάτι» τον Μάνο Δασκαλάκη πατέρα των παιδιών.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
spot_img
spot_img
spot_img

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ