Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήΚοινωνίαΝίκος Μωραΐτης: «Τα έχω ξεγράψει τα τραγούδια που έδωσα στον Ρουβά, δεν...

Νίκος Μωραΐτης: «Τα έχω ξεγράψει τα τραγούδια που έδωσα στον Ρουβά, δεν θέλω καμία σχέση με όσα εκφράζει»

Ο γνωστός στιχουργός μίλησε για «μεγάλες στιγμές» της καριέρας του και αναφέρθηκε στη συνεργασία του με τον Σάκη Ρουβά

Ο Νίκος Μωραΐτης παραχώρησε συνέντευξη και μίλησε τόσο για την καλλιτεχνική του πορεία, τις συνεργασίες του, αλλά και τον Σάκη Ρουβά.

Ο γνωστός στιχουργός φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Χαμογέλα και Πάλι» και αρχικά αποκάλυψε τον αριθμό των τραγουδιών που έχει γράψει εώς σήμερα.

Μία ξεχωριστή στιγμή για εκείνον στην πολυετή καριέρα του ήταν όταν πήγε τραγούδι του στη Δήμητρα Γαλάνη.

«Στη Γαλάνη ήξερα πως “εδώ κρινόμαστε”», είπε χαρακτηριστικά, ενώ πρόσθεσε πως για εκείνον, η κρίση της κορυφαίας αυτής ερμηνεύτριας είχε μεγάλη σημασία.

Το ίδιο συναίσθημα εξήγησε πως είχε και όταν συναντήθηκε με την Χάρις Αλεξίου, παρόλο που ο ίδιος τότε, της «έριχνε» κάποια χρόνια.

«Ακόμα πενθώ που αποσύρθηκε από το τραγούδι. Νιώθω πως για κάποια κομμάτια μου, δεν έχω πλέον φωνή», δήλωσε χαρακτηριστικά, ενώ συμπλήρωσε πως όσο καιρό βρίσκεται στη μουσική βιομηχανία, έχει μετανιώσει μόνο δύο φορές για τραγούδια που έχει δώσει σε κάποιον καλλιτέχνη.

Ο Νίκος Μωραΐτης αναφέρθηκε στη συνέχεια, στις δηλώσεις που έκανε πρόσφατα ο Σάκης Ρουβάς, με τον οποίο και έχει συνεργαστεί, καθώς και στην απαγόρευση του Νίκου Τερζή να ερμηνεύει κομμάτια του.

«Εγώ προσωπικά είμαι κατά των απαγορεύσεων. Κι εκτός αυτού, έχω ξεγράψει από τη μνήμη μου τα τραγούδια που έγραψα για τον Ρουβά, οπότε δεν έχω τίποτα να απαγορεύσω. Ο τρόπος που χειρίζεται τη δημόσια εικόνα του ο Σάκης Ρουβάς, είναι αντίθετος από τη δική μου ζωή. Δεν θέλω να έχω επαφή με αυτό που εκφράζει», είπε χαρακτηριστικά και πρόσθεσε πως: «Καλό θα ήταν να μάθουμε να διαχωρίζουμε τις δημιουργίες ενός ανθρώπους από τις απόψεις του».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
spot_img
spot_img
spot_img

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ