Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήΚοινωνίαΣυγκινεί η ανάρτηση της μητέρας του Τζώρτζη Μονογυιού !

Συγκινεί η ανάρτηση της μητέρας του Τζώρτζη Μονογυιού !

Η αδερφή του Κατερίνα Μονογυιού, στην πρώτη ανάρτηση μετά τον θάνατο του Τζώρτζη Μονογυιού, έγραψε στους λογαριασμούς της στα social media, κάνοντας θερμή παράκληση στον κόσμο να σεβαστεί τον πόνο της οικογένειας.

«Η Οικογένεια του πολυαγαπημένου μας Γεωργίου , σε κλίμα μεγάλης θλίψης, επιθυμεί να τον αποχαιρετήσει σεμνά και ταπεινά σε πολύ στενό οικογενειακό κύκλο, σεβόμενη τα μέτρα που υπάρχουν για την πανδημία Covid. Γνωρίζοντας ότι όλοι σέβονται τον πόνο μας, ελπίζουμε ότι θα σεβαστούν και την επιθυμία μας, τόσο οι συγγενείς, οι φίλοι, όσο και τα ΜΜΕ.

Αντί στεφάνου, παρακαλούμε να γίνει η αντίστοιχη δωρεά στην μνήμη του όσοι το επιθυμούν στο Γηροκομείο της Ιεράς Μητροπόλεως Σύρου και Μυκόνου στην Τράπεζα Alpha Bank: GR29 0140 6310 6310 0200 2007 050. Σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων για τη στήριξη στο βαρύ πένθος μας, για την αγάπη και για την κατανόησή σας».

Και η μητέρα του έκανε μία ανάρτηση που ραγίζει καρδιές, πριν την κηδεία του γιου της. «ΑΓΓΕΛΕ ΜΟΥ για πάντα θα είσαι μέσα στην καρδιά μου και στα όνειρα μου» έγραψε χαρακτηριστικά και το μήνυμα συνοδευόταν από μία κοινή τους φωτογραφία…

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
spot_img
spot_img
spot_img

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ