Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΚοινωνίαΤζώρτζης Μονογυιός: «Κατέρρευσε» η Γωγώ Γαρυφάλλου: «Παλικάρι μου, λεβέντη μου καλό ταξίδι»

Τζώρτζης Μονογυιός: «Κατέρρευσε» η Γωγώ Γαρυφάλλου: «Παλικάρι μου, λεβέντη μου καλό ταξίδι»

Τραγικό θάνατο βρήκε ο Τζώρτζης Μονογυιός, αδερφός της βουλευτού Κατερίνας Μονογυιού, σε τροχαίο δυστύχημα που σημειώθηκε το βράδυ της Πέμπτης στα Πηγαδάκια Βούλας.

Ο 45χρονος βρήκε ακαριαίο θάνατο, έπειτα από σφοδρή σύγκρουση του πολυτελούς αυτοκινήτου που οδηγούσε με δέντρο επί της οδού Κωνσταντίνου Καραμανλή 175, με αποτέλεσμα να πάρει φωτιά.

Οι πληροφορίες θέλουν το τροχαίο να σημειώθηκε όταν ο οδηγός προσπάθησε να αποφύγει έναν πεζό, με αποτέλεσμα να φύγει από τον δρόμο του και να ξεκινήσει μια τρελή πορεία.

Ο 45χρονος πέθανε ακαριαία, ενώ η σύζυγός του που ήταν συνοδηγός του και απεγκλωβίστηκε από τα συντρίμμια πριν η Ferrari καεί ολοσχερώς, νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση στο Γενικό Κρατικό Νίκαιας.

Ο Τζώρτζης Μονογυιός είχε γίνει γνωστός στο ευρύ κοινό, μέσα από τη συμμετοχή του στο ριάλιτι «The Wall», το οποίο παρουσίαζε ο Ανδρέας Μικρούτσικος. Στο εν λόγω ριάλιτι είχε πάρει μέρος και η Γωγώ Γαρυφάλλου και στο παιχνίδι είχαν γνωριστεί με τον άτυχο 45χρονο.

Μετά την είδηση του τροχαίου, η Γωγώ Γαρυφάλλου πρώην συμπαίκτρια του στο The Wall, με δάκρυα στα μάτια τον αποχαιρέτησε μέσα από το προσωπικό της προφίλ στο facebook.

«Ο πρώην συμπαίκτης μου, Τζώρτζης Μονογυιός δεν είναι πια κοντά μας. Θέλω να πω συλλυπητήρια στην οικογένειά του και στα νέα παιδιά να προσέχουν… Μόλις το ενημερώθηκα, το σοκ είναι μεγάλο…

Δεν υπάρχουν λόγια. Καλό παράδεισο Τζώρτζη μου. Δεν θα ξεχάσω ποτέ τα όσα ζήσαμε. Παλικάρι μου, λεβέντη μου καλό ταξίδι. Ήταν ένα παιδί, ένα μεγάλο παιδί. Ο Τζώρτζης ήταν γίγαντας με καρδιά μικρού παιδιού… Δύσκολες στιγμές. Δεν θα ξεχάσω ποτέ τα όσα ζήσαμε… Ο Θεούλης να αναπαύσει την ψυχούλα σου. Κουράγιο στην οικογένειά σου», είπε συγκινημένη.

Η ανάρτηση της Γωγώς Γαρυφάλλου:

«Αγόρι μου, παλληκάρι μου γλυκό, καλό παράδεισο. Δε θα σε ξεχάσω ποτέ. Τζωρτζίνο μου, έτσι σε φώναζα ψυχούλα μου», έγραψε σε story της.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
spot_img
spot_img
spot_img

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ