Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήΚοινωνία«Άργησε να πάει στο νοσοκομείο, ήταν ανεμβολίαστος» λέει ο αδερφός του 41χρονου...

«Άργησε να πάει στο νοσοκομείο, ήταν ανεμβολίαστος» λέει ο αδερφός του 41χρονου ιερέα που πέθανε από κορωνοϊό

«Οταν πήγε στο νοσοκομείο είχε ακροαστικά και η ακτινογραφία δεν ήταν καλή», εξηγεί ο αδερφός του ιερέα που διασωληνώθηκε και στη συνέχεια κατέληξε

«Η οικογένειά του δεν είχε εμβολιαστεί, η γυναίκα του, αυτός και τα δύο τους παιδιά. Δεν ξέρω τι έφταιξε πρώτα… Άργησε να πάει στο νοσοκομείο, ήταν ανεμβολίαστος, δεν ήταν καλή η διαχείριση που έγινε στο νοσοκομείο του Αγρινίου. Είναι πολλά τα ερωτήματα», με αυτά τα λόγια ο αδερφός του 41χρονου ιερέα μιλά για την περίπετεια του τελευταίου με τον κορωνοϊό.

Ο άτυχος ιερωμένος άφησε την τελευταία του πνοή στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο του Ρίου όπου μεταφέρθηκε την Τρίτη, έχοντας προηγουμένως διασωληνωθεί στο νοσοκομείο Αγρινίου. Η κατάσταση της υγείας του παρουσίασε δραματική επιδείνωση τις τελευταίες ημέρες.

Νόσησε λίγο μετά τα Χριστούγεννα, με τον αδερφό του ιερέα να επισημαίνει τα εξής: «Πήγε σε έναν ιδιώτη γιατρό που τον δέχτηκε παρά το γεγονός ότι ήταν θετικός. Εκεί υπάρχει ένα ερωτηματικό ακόμα και κατά πόσο τον καθησύχαζε να μην πάει στο νοσοκομείο».

Στη συνέχεια ο ιερέας επιστρέφει στο σπίτι, με τη δύσπνοια να είναι έντονη, όμως δεν πήγε στο νοσοκομείο.

«Οταν πήγε στο νοσοκομείο είχε ακροαστικά και η ακτινογραφία δεν ήταν καλή. Κάτι γίνεται λάθος, κάποια διάγνωση δεν έγινε σωστά. Ο γιατρός έπρεπε να του συστήσει να πάει στο νοσοκομείο», συμπλήρωσε ο αδερφός του ιερά.

Ο ιερέας διασωληνώθηκε την περασμένη Τρίτη και τελικά υπέκυψε.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
spot_img
spot_img
spot_img

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ