Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΚοινωνίαΓιάννης Φλωρινιώτης: Τα νεότερα για την κατάσταση της υγείας του

Γιάννης Φλωρινιώτης: Τα νεότερα για την κατάσταση της υγείας του

Δύσκολες ώρες περνά ο Γιάννης Φλωρινιώτης. Για τρίτη φορά μέσα σε λίγες ημέρες νοσηλεύεται στο νοσοκομείο, όπως αποκάλυψε χθες η κόρη του.

Ο τραγουδιστής, αντιμετωπίζει λοίμωξη δευτέρου βαθμού και το οξυγόνο του είναι αρκετά χαμηλό. «Με το που έφτασε ήταν πολύ ταλαιπωρημένος με πολύ χαμηλό οξυγόνο. Νοσηλεύεται στο Θριάσιο και οι γιατροί μου είπαν πως η κατάσταση του έχει επιδεινωθεί. Έπρεπε να μείνει στο νοσοκομείο στην Κύπρο. Δεν έπρεπε να βγει. Είναι εμβολιασμένος και με τις τρεις δόσεις. Από ότι μου είπε ο γιατρός έχει να κάνει με ένα παλιό κρύωμα που γύρισε σε πνευμονία και η κατάσταση επιδεινώθηκε. Λαχάνιαζε με το παραμικρό. Θεωρούσε πως είναι φυσιολογικό», είπε η κόρη του Γιάννη Φλωρινιώτη.

«Από εχθές μεγάλα sites γράφουν ότι είναι κρίσιμη η κατάσταση. Η κατάστασή του είναι σταθερή, έχει πολύ χαμηλό οξυγόνο, έχει τη βοήθεια μηχανημάτων. Είναι καλύτερα. Την Παρασκευή ήρθε από την Κύπρο, είχε μείνει και εκεί τρεις ημέρες στο νοσοκομείο, και από την Παρασκευή νοσηλεύεται στο Θριάσιο. Έχει λοίμωξη του αναπνευστικού. Δεν έχει κορονοϊό», εξήγησε ο Νίκος Φλωρινιώτης.

«Η ψυχολογία του είναι καλή, είναι καλά. Αλλά έκανε Πρωτοχρονιά στο νοσοκομείο», πρόσθεσε ο ίδιος.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
spot_img
spot_img
spot_img

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ