Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΚοινωνίαΈκλαψε και ο πιο δυνατός - Σκηνές αρχαίας τραγωδίας στο τελευταίο αντίο...

Έκλαψε και ο πιο δυνατός – Σκηνές αρχαίας τραγωδίας στο τελευταίο αντίο της μικρής Κέλλυς

Έκλαψε και ο πιο δυνατος – Σκηνές αρχαίας τραγωδίας στο τελευταιο αντιο της μικρής Κέλλυς

Σε κλίμα βαθιάς οδύνης πραγματοποιήθηκε η κηδεία της 14χρονης Κυριακής -Κέλλυς, όπως την φώναζαν οι αγαπημένοι της- που άφησε την τελευταία της πνοή το Σάββατο στη Λαμία, μετά από πνευμονικό οίδημα που υπέστη, σύμφωνα με τον ιατροδικαστή.

Συγγενείς και φίλοι δεν μπορούν να πιστέψουν πώς έχασαν έτσι ξαφνικά τον άγγελό τους, ενώ η είδηση του θανάτου της «πάγωσε» το πανελλήνιο.

στον Ιερό Ναό Αγίου Αθανασίου στα Γαλανέικα Λαμίας για να αποχαιρετήσουν τη νεαρή μαθήτρια, σύμφωνα με το fonografos.net. Τραγικές φιγούρες, οι γονείς της που μέσα σε λίγα λεπτά έχασαν άδικα το παιδί τους. Οι συμμαθητές της 14χρονης, αγκαλιάζονταν και ξεσπούσαν σε κλάματα, μη μπορώντας να πιστέψουν ότι η Κέλλυ δεν θα επιστρέψει στο σχολείο.

Πώς μπορεί άλλωστε κανείς να διανοηθεί ότι το νήμα της 14χρονης Κέλλυς κόπηκε ξαφνικά, πριν δει ακόμα τα όνειρά της να γίνονται πραγματικότητα

Επιθυμία της οικογένειας, ήταν αντί στεφάνων, να

δοθούν χρήματα στο Φιλόπτωχο Ταμείο του Αγίου Αθανασίου.

Υπενθυμίζεται ότι η 14χρονη είχε βρεθεί θετική στον κορωνοϊό (σ.σ.γι αυτό και οι άνδρες που κρατούσαν το λευκό φέρετρο του παιδιού ήταν ντυμένοι με ειδικές στολές) και ο ιατροδικαστής έδωσε εντολή να διενεργηθούν περαιτέρω τοξικολογικές και ιστολογικές εξετάσεις για να εξακριβωθούν πλήρως τα αίτια του θανάτου της.

Μάλιστα ο Διοικητής της 5ης ΥΠΕ, Φώτης Σερέτης, σε συνεννόηση με τον Διοικητή του Γενικού Νοσοκομείου Λαμίας, Ανδρέα Κολοκυθά, διέταξε ΕΔΕ για να

διερευνηθούν οι συνθήκες κάτω από τις οποίες έχασε τη ζωή του το 14χρονο κορίτσι στα Επείγοντα του Νοσοκομείου Λαμίας.

Από πλευράς της η δικηγόρος της οικογένειας έκανε έκκληση να σεβαστούν όλοι τον πόνο της οικογένειας, μέχρι να βγουν οι λεπτομέρειες στο φως της δημοσιότητας.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
spot_img
spot_img
spot_img

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ