Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήΚοινωνίαΝεκρή 14χρονη με κορονοϊό στη Λαμία: Ραγίζουν καρδιές τα μηνύματα των συμμαθητών...

Νεκρή 14χρονη με κορονοϊό στη Λαμία: Ραγίζουν καρδιές τα μηνύματα των συμμαθητών της στο θρανίο

Θρήνος για το κορίτσι που έφυγε τόσο νωρίς

Ραγίζουν καρδιές τα μηνύματα που έγραψαν στο θρανίο οι συμμαθητές της 14χρονης που πέθανε από επιπλοκές του κορονοϊού στη Λαμία. Τα παιδιά από το 4ο γυμνάσιο Λαμίας άφησαν επίσης στο θρανίο της 14χρονη μαθήτριας λίγα λουλούδια.

Του ανταποκριτή μας από το lamiareport.gr στη Στερεά Ελλάδα

 «Καλό Ταξίδι Κυριακή», «Καλό παράδεισο…», «…θα σε θυμόμαστε για πάντα», «…να προσέχεις εκεί πάνω. Πάντα θα σε αγαπάμε πολύ» είναι κάποια από τα λόγια που έγραψαν οι συμμαθητές της.

Αύριο το τελευταίο αντίο στην 14χρονη

Αύριο Τρίτη (07/12/21) στις 11:00 το πρωί στον Ιερό Ναό Αγίου Αθανασίου, στα Γαλανέικα Λαμίας, οι δικοί της άνθρωποι, οι φίλοι, οι συμμαθητές και όλη η εκπαιδευτική κοινότητα θα αποχαιρετήσουν την 14χρονη μαθήτρια.

Επιθυμία της οικογένειας είναι αντί στεφάνων να ενισχυθεί οικονομικά το φιλόπτωχο ταμείο του Αγίου Αθανασίου, γι’ αυτό και θα υπάρχει ειδικό κουτί στην είσοδο της εκκλησίας. Μετά την τελετή θα ακολουθήσει η ταφή στο χωριό Στίρφακα Λαμίας.

Μιλώντας στο Newsbeast ο ιατροδικαστής Ηλίας Μπογιόκας λέει για την 14χρονη: «Διαπιστώθηκε πνευμονικό οίδημα και είμαστε σε αναμονή λοιπών ιατρικών εξετάσεων. Θα κάνουμε συμπληρωματικές εργαστηριακές εξετάσεις». Σημειώνεται εδώ πως η μαθήτρια της Γ΄ τάξης στο 4ο Γυμνάσιο της πόλης νοσούσε από κορονοϊό από τις 29/11, αλλά το περνούσε πολύ ελαφρά, όπως όλα τα παιδιά της ηλικίας της.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
spot_img
spot_img
spot_img

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ