Το πρωί νοσηλευτής σε ΜΕΘ και το βράδυ δάσκαλος χορού σε ΑμεΑ

407

Ο Πάρης Κοντόπουλος μίλησε στον τηλεοπτικό σταθμό του Open, για την επαγγελματική του ζωή, μιας και όπως αποκάλυψε το πρωί εργάζεται ως νοσηλευτής σε ΜΕΘ και τις υπόλοιπες ώρες ως δάσκαλος χορού σε ΑμεΑ.

Τι δήλωσε ο νοσηλευτής για την αγάπη που δείχνουν τα Άτομα με Αναπηρία

«Δεν είναι καλά τα πράγματα. Διαχειρίζομαι τις κλίνες ΜΕΘ, είμαι σαν συντονιστής στην ιδιωτική μονάδα που έχουμε. Εμείς δεν είμαστε μονάδα covid, αποσυμφορίζουμε τα νοσοκομεία» δήλωσε στην εισαγωγική του τοποθέτηση ο κ. Κοντόπουλος για τη δουλειά του στις ΜΕΘ και τις δυσκολίες που υπάρχουν.

Στην συνέχεια, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα για τα Άτομα με Αναπηρία, ο Πάρης Κοντόπουλος δήλωσε: «Τα άτομα με αναπηρία το μόνο που θέλουν είναι να σε αγκαλιάσουν, να σε αγαπήσουν, να σου δώσουν ένα φιλί και δεν πρόκειται να σε πληγώσουν ποτέ. Είναι ένα κομμάτι για μένα που με γεμίζει πολύ».

«Πρέπει να δείχνουμε την αναπηρία στην τηλεόραση, να μην την κρύβουμε, θα χαρώ πολύ να έρθω και στην εκπομπή» κατέληξε. Τέλος, μια τηλεθεάτρια έστειλε μήνυμα στην εκπομπή αναφέροντας για τον κ. Κοντόπουλο «μάλιστα, αυτός ο άνθρωπος παράγει έργο».