Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΚοινωνίαΝαταλία Δραγούμη: Αποκάλυψε ότι υπέστη σεξουαλική παρενόχληση όταν ήταν 12 ετών

Ναταλία Δραγούμη: Αποκάλυψε ότι υπέστη σεξουαλική παρενόχληση όταν ήταν 12 ετών

Ένα περιστατικό σεξουαλικής παρενόχλησης που είχε βιώσει στα 12 της έτη από οικογενειακό φίλο, εξομολογήθηκε η Ναταλία Δραγούμη μιλώντας στην κάμερα της εκπομπής “Πάμε Δανάη!”, ενώ μίλησε και για την σοβαρή υπόθεση εξαπάτησης της ίδιας και άλλων γυναικών ηθοποιών.

“Έχει γίνει ένα μεγάλο δικαστικό θέμα με πολλές γυναίκες ηθοποιούς που κάποιος έχει πάρει τις γυμνές σκηνές μας από ταινίες ή σήριαλ και τις χρησιμοποίησε σε πορνογραφικά site. Έχουμε πάει σε δικαστήρια. Μια δίκη την έχουμε κερδίσει”. Η ίδια ανέφερε ότι μερικές από τις εμπλεκόμενες συνάδελφοί της στην δικαστική περιπέτεια αυτή είναι η Βίκυ Βολιώτη, η Λίλα Καφαντάρη, ην Αλεξάνδρα Παυλίδου, η Βαλέρια Χριστοδουλίδου.

Ακόμη, μίλησε για ένα συμβάν που της είχε συμβεί όσο ήταν σε νεαρή ηλικία, λέγοντας: “Με εξαπάτησε κάποιος επειδή μου είχε πει ότι ήταν μπροστινό πλάνο, αλλά υπήρχε και μια κάμερα πίσω. Στο επεισόδιο φυσικά είδα τη λήψη από πίσω, εξαπατήθηκα, ήταν χυδαίος ο τρόπος που είδα τον εαυτό μου, ήμουν άπειρη και ψαρωμένη. Αν ήταν τώρα θα έλεγα ‘βγάλε την κάμερα, γιατί υπάρχει η κάμερα αυτή;’”.

“Τότε όμως δεν ζήτησα τον λόγο εξαιτίας του νεαρού της ηλικίας μου. “Εάν σου πει ο σκηνοθέτης ότι πρέπει να υπάρχει έρωτας μεταξύ του σκηνοθέτη και της πρωταγωνίστριας – ‘όχι ρε φίλε δεν πρέπει να υπάρχει’”, τόνισε.

Ναταλία Δραγούμη για την σεξουαλική παρενόχληση: “Δεν το είπα ποτέ στους γονείς μου”

Η Ναταλία Δραγούμη μοιράστηκε και το συγκλονιστικό περιστατικό σεξουαλικής παρενόχλησης που έζησε, όταν ήταν 12 ετών από οικογενειακό φίλο: “Δεν το είπα ποτέ στους γονείς μου, έχω μεγάλες αδερφές και το είπα σε αυτές και το κανονίσανε. Έφυγε από την Αίγινα και δεν ξαναπάτησε το πόδι του στο νησί. Μετά καταλάβαμε ότι ήταν επιδειξίας. Ερχόταν συχνά στο σπίτι μας, θυμάμαι οι γονείς μου να τον εμπιστεύονται”, εκμυστηρεύτηκε.

“Η τηλεόραση πρέπει να βοηθήσει, οι εκπομπές στις οποίες σχολιάζονται τα ρούχα του καθενός, πρέπει να καταργηθούν. Δεν μπορείς ως τηλεόραση να προβάλλεις αυτό και να μιλάς για το τι ρούχο φόρεσε και μετά να λες γιατί ένα νέο παιδί το έκανε στα social media και μετά να το κατακρίνεις”, τόνισε.

“Ό,τι γουστάρεις θα φορέσεις κι ας μην σου πηγαίνει, κι ας είναι ντεμοντέ, κι ας το έχεις βάλει εκατό φορές! Γιατί να έχουμε αυτό το άγχος; Πρέπει να το τελειώσουμε στην τηλεόραση και μετά να δώσουμε το καλό παράδειγμα και να μη γίνεται κατόπιν στη ζωή από άμυαλα παιδιά”, κατέληξε η ίδια.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
spot_img
spot_img
spot_img

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ