Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήΚοινωνίαΕπιμένει ο πατέρας της νεκρής 51χρονης: «Καλά έκανε που δεν εμβολιάστηκε, δικαίωμά...

Επιμένει ο πατέρας της νεκρής 51χρονης: «Καλά έκανε που δεν εμβολιάστηκε, δικαίωμά της»

Ο πατέρας της νεκρής 51χρονης, η οποία κατέληξε από κορονοϊό στο νοσοκομείο Παπανικολάου, ύστερα από προτροπή επόπτη υγείας να μη δεχτεί τη διασωλήνωση, προκαλεί σοκ με τις δηλώσεις που κάνει.

Όπως η 51χρονη, έτσι και ο πατέρας της, είναι αρνητής του εμβολίου και επιμένει στην ίδια στάση και υπερασπίζεται το δικαίωμα της κόρης του να μη διασωληνωθεί, ακόμα και μετά το θάνατό της.

Ο πατέρας της νεκρής 51χρονης ρίχνει ευθύνες στο νοσοκομείο Παπανικολάου

Όπως υπογράμμισε στο Mega «ήταν δικαίωμα της κόρης μου να κάνει το εμβόλιο ή όχι. Και πολύ καλά έκανε και δεν το έκανε το εμβόλιο. Να ψάξετε να βρείτε ευθύνες στο νοσοκομείο Παπανικολάου. Τι της έκαναν εκεί. Όχι αν το παιδί μου εμβολιάστηκε».

Από την πλευρά της, η μητέρα της 51χρονης, μιλώντας στον Alpha, επεσήμανε ότι ήταν θέλημα Θεού να φύγει από τη ζωή το παιδί της και παραδέχεται πως η κόρη της δεν ήθελε να διασωληνωθεί.

Χαρακτηριστικά σημείωσε ότι «ζητούσε βοήθεια, ότι τη διασωλήνωσαν με το ζόρι. Δεν ήθελε να διασωληνωθεί και έγινε μεγάλη πάλη μεταξύ τους. Ήταν αρνήτρια, κατά του εμβολίου, κατά των τεστ, όλα κατά. Ήταν θέλημα Θεού, ο Θεός ήθελε να την πάρει».

Ερωτηθείσα αν πιστεύει ότι μπορεί να έκαναν κάποιο λάθος και να έπρεπε να εμβολιαστεί, απάντησε «όχι, όχι, ούτε μία στο εκατομμύριο, όχι, το εμβόλιο δεν είναι καλό».

Εξάλλου, ο πρώην επόπτης υγείας, ο οποίος προέτρεψε την 51χρονη να αποφύγει τη διασωλήνωση, να υπογράψει και να φύγει από το νοσοκομείο, μίλησε στο Mega και κατηγορεί τους γιατρούς που προσπάθησαν να τη σώσουν.

Όπως υποστήριξε «αποδεικνύεται από τα μηνύματα που έστελνε μέχρι την τελευταία στιγμή και έλεγε: σώστε με, βοηθήστε με. Ένας άνθρωπος ο οποίος βρίσκεται στο στάδιο της διασωλήνωσης δεν έχει τη δύναμη να αντιδράσει και να στέλνει μηνύματα και να φωνάζει και να ουρλιάζει».

Ωστόσο, η πραγματικότητα είναι διαφορετική, αφού όπως φαίνεται από τα μηνύματα που αντάλλαξαν, η άτυχη γυναίκα δεν ήταν σε θέση ούτε να μιλήσει.

“Θέλουν να με διασωληνώσουν με οξυγόνο 93-94” έγραψε η γυναίκα και ο πρώην επόπτης υγείας απάντησε “τι έπαθες; Υπέγραψε και φύγε. Μη δεχθείς. Δεν μπορούν χωρίς συναίνεση να σου κάνουν τίποτα. Κάλεσε αστυνομία. Υπέγραψε κι ανάλαβε την ευθύνη”.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
spot_img
spot_img
spot_img

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ