Αυτός ήταν ο 22χρονος Σπύρος Μυριάνθους – Κάηκε ζωντανός μετά απο τροχαίο

Σπύρος Μυριάνθους: Κάηκε ζωντανός μετά από τροχαίο

Στην τελευταία του κατοικία οδηγείται ο 22χρονος Σπύρος Μυριάνθους, ο οποίος ξεψύχησε στο φλεγόμενο όχημα του, έπειτα από τροχαίο δυστύχημα που σημειώθηκε τα ξημερώματα της Κυριακής στην Πάφο.

Η κηδεία του αδικοχαμένου Σπύρου, σύμφωνα με ανακοίνωση της οικογένειας, θα τελεστεί σε λίγη ώρα στην εκκλησία της Τάλας, ενώ έκκληση της οικογένειας είναι αντί στεφάνων όπως γίνονται εισφορές στο ίδρυμα «Η κιβωτός- Κέντρο θεραπειών και αποκατάστασης»

Η ανάρτηση στο Facebook της οικογένειας του Σπύρου Μυριάνθους
«Τον πολυαγαπημένο μας γιό, αδερφό, εγγονό και φίλο Σπύρο Μυριάνθους, κηδεύουμε αύριο Τρίτη η ώρα 15:00 στην εκκλησία της Τάλας (Γέννηση του Χριστού). Η οικογένεια δεν θα δεχθεί συλλυπητήρια.

Παράκληση της οικογένειας,

Αντί στεφάνων όπως γίνονται εισφορές στο ίδρυμα «Η κιβωτός- Κέντρο θεραπειών και αποκατάστασης».

Σε ανακοίνωση της η Πρυτανεία του ΤΕΠΑΚ αναφέρει ότι «μόλις ενημερώθηκα για τον αδόκητο χαμό του φοιτητή μας Σπύρου Μυριάνθους σε αυτοκινητιστικό δυστύχημα τα ξημερώματα της Κυριακής στην Πάφο. Ο Σπύρος ήταν τεταρτοετής φοιτητής στο Τμήμα Μηχανολόγων Μηχανικών και Επιστήμης και Μηχανικής Υλικών του Πανεπιστημίου μας», εκφράζοντας τα ειλικρινή συλλυπητήρια της στην οικογένεια, τους οικείους και φίλους του εκλιπόντος.

Σχετικά Άρθρα

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ