Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΚοινωνίαΒόλος: Βρέθηκε νεκρός 43χρονος ανήμερα της γιορτής του – Σπαρακτικά μηνύματα για...

Βόλος: Βρέθηκε νεκρός 43χρονος ανήμερα της γιορτής του – Σπαρακτικά μηνύματα για τον άτυχο τεχνικό υπολογιστών

Το κενό που αφήνει δυσαναπλήρωτο για τους στενούς συγγενείς, τους συναδέλφους και τους φίλους του. Ο Βόλος και ο Αλμυρός θρηνούν και αποχαιρετούν τον 43χρονο. Η ιατροδικαστική εξέταση αναμένεται να φωτίσει τα αίτια του θανάτου του…

Θλίψη προκαλεί η είδηση του θανάτου ενός νέου και δραστήριου ανθρώπου από τον Αλμυρό. Πρόκειται έναν 43χρονο τεχνικό υπολογιστών και δικτύων, τον οποίο βρήκαν συγγενείς του νεκρό σήμερα το πρωί στο σπίτι του, ανήμερα της γιορτής του.

Φίλοι του, περιγράφουν έναν άνθρωπο με χρυσή καρδιά, έναν άνθρωπο χαμογελαστό που έτρεχε για όλους και για όλα μη μπορώντας να πιστέψουν τον άδικο χαμό του αγαπημένου τους. Με σπαρακτικά μηνύματα τον αποχαιρετούν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Στενή φίλη και συνεργάτης του, η Βιβή Τσιντσίνη, από την εφημερίδα «Λαός του Αλμυρού» γράφει για εκείνον : «Ήσουν ο πρώτος που έμαθε ότι λαμβάνω τα ηνία στην εφημερίδα. Σου είπα… έλα να βγούμε φωτο.. θέλω μια δυναμική φωτο, με έναν ενεργό επαγγελματία να κάνω ντεμπούτο… Ήσουν ο πρώτος που στήριξε -αφιλοκερδώς στην αρχή…

Έβαλες πλάτη πολλές φορές στα τεχνικά μας προβλήματα. Άκουσες πολλές φορές τα προβλήματά μου. Βοηθούσες, παντού και όλους, όσο μπορούσες. Αυτά τα γιατί που μας άφησες δεν απαντώνται. Θα λείψεις σε πολλούς. Ο Αλμυρός σήμερα είναι φτωχότερος. Οι φίλοι μας λιγόστεψαν. Κρατάω στην μνήμη μου και την ψυχή μου, την καλοσύνη σου, τη σπιρτάδα σου, την προσφορά σου, τη φιλία σου. Καλό παράδεισο. Ίσως οι ψυχές και οι ενέργειές μας κάπου συναντηθούν».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
spot_img
spot_img
spot_img

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ