Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΚοινωνίαΣέρρες: Σάλος με πατέρα αρνητή που δεν πάει σχολείο τα 4 παιδιά...

Σέρρες: Σάλος με πατέρα αρνητή που δεν πάει σχολείο τα 4 παιδιά του – Δεν αναγνωρίζει self test και μάσκες

Σάλος έχει δημιουργηθεί σε σχολείο των Σερρών, καθώς πατέρας αρνητής δεν αφήνει τα τέσσερα παιδιά του να πάνε στο σχολείο για να μη φορούν μάσκα και να μην κάνουν self test.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, πρόκειται για τέσσερα αδέλφια, μαθητές δύο του Δημοτικού και δύο του Γυμνασίου, στην Αλιστράτη Σερρών, τα οποία δεν έχουν πάει ακόμη στο σχολείο -από την αρχή της σχολικής χρονιάς- καθώς ο πατέρας τους, αρνητής του κορωνοϊού δεν τους αφήνει να φορούν μάσκα και να κάνουν self test.

Μιλώντας στην ΕΡΤ, ο Στέλιος Ρίζος, προϊστάμενος της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης του νομού Σερρών, δηλώνει ότι τα παιδιά μαζεύουν αδικαιολόγητες απουσίες από τα μαθήματά τους, από την αρχή της χρονιάς μέχρι σήμερα ενώ έχουν σταλεί αρκετές επιστολές στην οικογένεια, χωρίς να υπάρξει κάποια ανταπόκριση.

Ανένδοτος ο πατέρας

Οι εκπαιδευτικοί θέλουν να αναλάβουν δράση, πλέον, και αναμένεται να ζητήσουν παρέμβαση εισαγγελέα, ώστε τα παιδιά να επιστρέψουν άμεσα στις τάξεις και να μην χάσουν τη χρονιά από απουσίες.

«Δεν θέλω να φοράνε μάσκες, όταν φοράνε στερούνται οξυγόνο», ισχυρίζεται από την πλευρά του ο 37χρονος πατέρας, επιρρίπτοντας μάλιστα ευθύνες στο σχολείο, που δεν δέχεται τα παιδιά του, χωρίς να φοράνε μάσκες.

Πηγή: ertnews.gr 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
spot_img
spot_img
spot_img

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ